about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بخش فرماندهی عملیات دفاع سایبری نیروی دریایی آمریکا، به‌تازگی شاهد معرفی هفتمین فرمانده خود از زمان تشکیل بود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بخش فرماندهی عملیات دفاع سایبری نیروی دریایی آمریکا، به‌تازگی شاهد معرفی هفتمین فرمانده خود از زمان تشکیل بود. در این مراسم، جولیا اسلتری (Julia Slattery)، فرماندهی عملیات دفاع سایبری نیروی دریایی آمریکا و چند سمت وابسته دیگر را از سین هریتیج (Sean Heritage)، تحویل گرفت و هریتیج، بعد از واگذاری این مسئولیت‌ها، به شرکتی در زمینه نوآوری‌های دفاعی در منطقه دره سیلیکون، نقل‌مکان کرد.

دریاسالار تیموتی وایت (Timothy White)، فرمانده بخش نیروهای مأموریت ملی سایبری فرماندهی سایبری آمریکا که به‌عنوان سخنران مهمان در این مراسم حضور داشت، در صحبت‌هایی در این رابطه، فرمانده قبلی این نیرو را فردی پیگیر و دقیق در هر موضوع و مأموریتی قلمداد کرد و گفت: «او کسی است که همواره خود و نیروهایش را به چالش کشیده تا به موقعیت‌های بهتری دست پیدا کنند.»

هریتیج نیز در توصیف مأموریت‌های خود در این بخش راهبردی از نیروی دریایی، وظیفه‌اش، صرفاً تولید برخی خروجی‌های خاص ندانست و گفت: «وظیفه من در این فرماندهی، دیکته کردن برخی دستورات ویژه نبود. من مأموریت داشتم نخبگان را جذب کرده و به‌کارگیری کنم و هم‌تیمی‌های خودم را هدایت نمایم. اساسی‌ترین مأموریت من، ایجاد انگیزه در بین هم‌تیمی‌هایم بود. همکاران جوان ما، تولیدکننده خروجی‌های مهم در این بخش بودند.»

جولیا اسلتری، فرمانده جدید این نیرو، فارغ‌التحصیل آکادمی نیروی دریایی آمریکا (1993) در رشته رمزنگاری در نبردهای سطحی است و از آن تاریخ، در سمت‌ها و مأموریت‌های مختلفی در نیروی دریایی ایالات‌متحده آمریکا، فعالیت کرده است. همچنین او در زمان‌های مختلفی، فرمانده عملیات اطلاعاتی نیروی دریایی آمریکا در بحرین بود. به‌تازگی، اسلتری مأموریت خود را در ستاد مشترک در بخش سیاست‌های سایبری آغاز کرده است.

این فرمانده جدید در صحبت‌هایی در این زمینه گفت: «من به‌وضوح اعلام می‌کنم که هیچ فرماندهی و هیچ سمتی، همانند سمتی که امروز به من واگذار شد، وجود نداشته که من آرزوی رسیدن به آن را داشته باشم. زمانی که من در مقابل این تعداد از نخبگان قرار می‌گیرم، تنها می‌توانم بگویم که در مورد آینده با هم بودنمان، هیجان‌زده هستم.»
 

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.