about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

تغییر شیوه ارائه خدمات VPN

سازمان دیسا در حال پیاده سازی طرح جدیدی است که احتمالا شیوه ی ارائه خدمات VPN را تغییر می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «defensesystems»؛ دیسا، سازمان سامانه های اطلاعات دفاع آمریکا (DISA)، در حال آماده سازی قابلیت جدیدی است که شیوه ارائه خدمات VPN را تغییر می دهد.

چارلز اورسن (Charles Orson)، یکی از مقامات دیسا توضیح داد، این سازمان دارای توانایی اولیه عملیاتی است که امکان ارائه خودکار خدمات VPN را از طریق ویترین فروشگاه های مجازی فراهم می کند.

اورسون گفت:

اساسا مشتری ها می توانند وارد یک فروشگاه مجازی شده، بدون تماس با هیچ انسان یا مشتری دیگری، خدمات VPN مورد نظر خود را خریداری کرده و خارج شود. این کار تا زمانی که منابعی مانند مسیر، پورت ها و پهنای باند در هر 2 سو در دسترس باشند، امکان پذیر است.

همگام سازی پایگاه داده ها از 2 منبع مختلف روی «پروتکل شبکه اینترنت طبقه بندی نشده» (1NIPRNET) صورت می گیرد. اعتبار VPN درخواستی 30 روزه است و فرآیند اعتبار سنجی و ارائه ی آن تقریبا به صورت زمان واقعی و تنها در 90 ثانیه انجام می شود.
دیسا هنوز زمانی را برای در دسترس قرار دادند خدمات بالا اعلام نکرده است.


  1. non-classified internet protocol network
تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.