about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت به تازگی پروژه‌ای به نام المپیوس (Project Olympus) را به عنوان نسل جدیدی از طراحی سرورها برای ایجاد سخت‌افزارهای ابری در مقیاس بسیار بزرگ، معرفی کرد.
همکاری شرکت ماکروسافت با «بنیاد اُ. سی. پی1» (OCP Foundation) و جامعه‌ی متن‌باز (open source community) باعث شد تا آن‌ها متوجه شوند که سرعت توسعه‌ی سخت‌افزارهای متن‌باز با نرم‌افزارها برابری نمی‌کند.
مایکروسافت در حال همکاری مجدد با بنیاد بنیاد اُ. سی. پی است تا مدل جدیدی از توسعه سخت‌افزار را برای جامعه‌ی متن‌باز معرفی کنند.


کوشاگرا واید (Kushagra Vaid)، مدیرکل زیرساخت‌های سخت‌افزاری اژر، گفت: «پروژه‌ی المپ یک مدل همکاری منبع باز است برای در پذیرفتن نرم‌افزار است بوده با خواسته‌های فیزیکی اعمال شده برای سخت‌افزار فرق دارد. ما با استفاده از طراحی نسل بعدی سخت‌افزارهای ابری رویکرد بسیار متفاوت را در پیش گرفته‌ایم.»
پروژه‌ی مذکور به جوامع اجازه خواهد داد مانند نرم‌افزارهای متن‌باز از طریق دانلود، اصلاح و طراحی سخت‌افزار جدید به پیشرفت این اکوسیستم کمک کند.
واید توضیح داد جامعه با استفاده از مزیت دسترسی و مشارکت اولیه، نقش قابل‌توجهی را در گسترش اکوسیستم المپیوس دارد. همچنین این پروژه باعث به وجود آمده بلوک‌های سخت‌افزاری جدیدی نیز خواهد شد. به عنوان مثال می‌توان به نوعی مادربورد همه‌منظوره اشاره کرد که دارای یک منبع تغذیه ولتاژ بالا، چند باتری. رک‌های سرور U1/U2 بوده و توانایی بالایی در ارتفاع و گسترش دارد.
کارشناسان معتقدند پروژه‌ی المپیوس می‌تواند تأثیر زیادی روی صنعت مراکز داده می‌گذارد.
جزئیات بیشتر در مورد پروژه‌ی مذکور در تاریخ 1 و 2 نوامبر سال 2016، در «نشست زتاستراکچر» (Zettastructure conference)، اعلام خواهد شد.

 

_________________

1- بنیاد اُ. سی. پی، به توسعه و اجرای برنامه‌ها اجتماعی با تمرکز روی توسعه انسانی در کشورهایی مانند مراکش، کشورهای در حال توسعه و توسعه‌نیافته می‌پردازد.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.