about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تغییر در تاکتیک‌های مجرمان سایبری

به گفته کارشناسان، آژانس‌ها شاهد تغییر در تاکتیک‌های مجرمان سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس‌های مسئول مبارزه با جرایم سایبری اعلام کردند که گروه‌های باج‌افزار جنایی به‌جای دولت‌ها و زیرساخت‌های حیاتی، به‌طور فزاینده‌ای کسب‌وکارهای کوچک‌تر را هدف قرار می‌دهند.

مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC) بریتانیا و اداره ملی جرایم سایبری گاردا (GNCCB) این موضوع را به عنوان تغییر قابل توجه در تاکتیک‌های چنین گروه‌هایی توصیف می‌کنند.

هر 2 آژانس به شرکت‌ها توصیه کردند که به گروه‌های مجرمانه باج ندهند، زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که پرداخت باج منجر به رمزگشایی موفقیت‌آمیز داده‌ها شود.

این سازمان‌ها یک کمپین مشترک آگاهی عمومی را به مناسبت ماه امنیت سایبری اروپا راه‌اندازی کردند.

تمرکز فیشینگ

علاوه بر باج‌افزار، کمپین امسال بر فیشینگ متمرکز است، ایمیل‌هایی که برای فریب دادن افراد به افشای اطلاعات شخصی یا کلیک کردن روی لینک‌های مخرب و سپس از سوی مجرمان سایبری برای دسترسی به رایانه یا شبکه استفاده می‌شوند.

هدف این کمپین ترغیب به هوشیاری و تشریح اثرات بالقوه این نوع جرایم سایبری بر زندگی روزمره شهروندان و مشاغل ایرلندی است.

در طول ماه اکتبر سال جاری، تمرکز ویژه‌ای روی سالمندان خواهد بود که چگونه قربانی فیشینگ ایمیلی نشوند، چگونه علائم آشکار این نوع ایمیل‌ها را شناسایی و اگر فردی قربانی چنین حمله‌ای باشد، چه کار کنند.

پل کلیری (Paul Cleary)، دستیار کمیسیونر گاردا، گفت که حملات باج‌افزاری علیه کسب‌وکارها افزایش یافته است، جایی که برای بازگرداندن دسترسی به سیستم‌های داده‌های حیاتی، درخواست پرداخت می‌شد.

وی خاطرنشان کرد :

«تأثیر این نوع جرایم می‌تواند در جایی که شرکت‌ها دیگر قادر به فعالیت نیستند و هزینه‌های بازیابی به طور بالقوه شدید است، قابل توجه باشد.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.