about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اظهار داشتند که تغییرات زیادی در سیستم سایبری رژیم صهیونیستی رخ خواهد داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بنابه گفته کارشناسان، ظاهراً تغییرات زیادی در سیستم سایبری رژیم صهیونیستی رخ خواهد داد و کناره‌گیری ییگال اونا (yigal unna)، رییس سابق اداره سایبری ملی اسرائیل، از سِمت خود قدم اول این تغییرات محسوب می‌شود؛ و درنتیجه مسئولیت سایبری به سمت مدیریت شاباکی می‌رود.

پیش از اونا قدرت دفاع سایبری اختیار شین‌بت (آژانس جاسوسی امنیتی اسرائیل) بود، اما با روی کار آمدن وی، اختیارات و قدرت کامل را در اختیار گرفت. اونا پیش از ریاست اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، چندین دهه در شین‌بت و واحد 8200 ارتش اسرائیل (معروف به NSA اسرائیل) خدمت کرده است.

یکی از رسانه‌های اسرائیل نوشت :

«تغییر مدیریت در سامانه سایبری اسرائیل این امکان را به شورای امنیت ملی می‌دهد که کارآمدی این نهاد را بررسی کند.»

به گفته محققان، فرآیند جایگزینی اونا نیز نسبت به سایر آژانس‌ها بی‌نظم‌تر است، زیرا هیچ قانون سایبری وجود ندارد و این سازمان سایبری تنها حدود یک دهه قدمت دارد.

رسانه‌های اسرائیلی مدعی هستند که نفتالی بِنِت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، باید به مسئله کارآمدی سیستم سایبری بپردازد. به گفته بِنِت، به موازات تنظیمات قانونی، باید مسئولیتهای  ستاد سایبری که به عنوان رگولاتور عمل می‌کند، کاهش یابد. و حوزه‌های مسئولیت زیرساخت‌های حیاتی باید به شاباک (سازمان امنیت داخلی اسرائیل) بازگردانده شود.

 تا به امروز قانونی برای تنظیم فعالیت‌های سیستم سایبری اسرائیل وضع نشده است؛ عمدتاً به این دلیل که نسخه‌های پیشنهادی سخت‌گیرانه بوده و وزارت دادگستری و دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی از انتقاد عمومی هراس داشته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.