about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تعداد نرم افزار های ویندوزفون به 250 هزار رسید

در ماه دسامبر سال گذشته نرم افزار های ویندوزفون به مرز 200000 رسید . اما در سال جاری به گزارش یکی از سایت های استرالیایی این تعداد به مرز 250000 رسید.

با این حال این تعداد نسبت به فروشگاه های مطرحی مانند Google play  و app store که در حال حاظر بیش از یک میلیون نرم افزار دارند رقم قابل ملاحظه ای نیست . اما باید توجه داشت که ویندوزفون سیستم عاملی است که تازه جای خود را در بین علاقه مندان پیدا کرده است . با این حال مایکروسافت بیان کرده که این ارقام به سرعت در حال رشد است وبه زودی به دیگر رقبای خود خواهد رسید.

در حال حاظر ویندوزفون هر روز با ده میلیون دریافت و حدود 500 آپلود نرم افزار روزانه رو به رو است . قول داده شده از سوی این کمپانی رسیدن به مرز 500000 برنامه در آینده نزدیک می باشد .

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.