about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

تعامل انسان و ماشین در همه ابعاد زندگی

کنفرانس UserX 2018 با محوریت طراحی برای جنبه‌های روزانه زندگی از جمله ابعاد اجتماعی، فرهنگی، تفریحی و کاری، 27 مهرماه توسط شرکت نوآفرینان در سالن همایش ­های دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دنیای امروز مبتنی بر فناوری است و ما در تمامی جنبه‌های روزانه زندگی با گجت‌ها یا المان‌های دیگری از دنیای دیجیتال در تعاملیم. نقش این ابزارها روز به روز در زندگی ما پر رنگ‌تر می‌شوند، به گونه‌ای که برخی از آنها تبدیل به بخشی از فضای روزانه زندگی ما شده‌اند و بدون آنها نمی‌‌توانیم زندگی کنیم.

در این میان یکی از مهمترین شاخصه‌های این دنیای جدید، تعامل کاربران با ابزارهای آن و شاید در فضایی وسیع‌تر و انتزاعی‌تر، تعامل انسان و ماشین در هر فرمی از آن است. این شاخصه، عنصر اصلی شکل گرفتن تجربه کاربری (User Experience) و ایجاد ارتباط مابین کاربر و ماشین است. اگرچه، تجربه کاربری در مفهوم ذاتی خود تنها وابسته به دنیای دیجیتال نبوده و گونه‌های دیگر آن را در حوزه‌های مختلف مانند طراحی خدمات و محصولات فیزیکی شاهد هستیم.

در کنفرانس UserX 2018 جمعی از برترین­ متخصصان این حوزه مانند صالح برادران امینی، پرهام باغستانی، علی بابایی، وحید ابوالحسنی نژاد، اسما کروبی، کیارش آمالی وند، محمدمهدی اعرابی، علیرضا نیکوکار، وحید دائم اینانلو و شیرین شمس یافته ­های جدید خود در زمینه ارتباط طراحی تجربه کاربری با حوزه­ های جدیدی مانند هوش مصنوعی، تکنولوژی ترغیبی (persuasive technology)، اینترنت اشیا، طراحی محصول و تجربه کاربری را با سایر علاقه­ مندان به اشتراک خواهند گذاشت.

برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت userxevent.ir  مراجعه کرده یا با شماره 66128068-021 تماس بگیرید.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.