about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تشکیل یک سازمان امنیت سایبری جدید در اسرائیل

روز یکشنبه (21 سپتامبر 2014) بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این رژیم ساخت یک سامانه دفاع سایبری جدید را در دستور کار خود قرار داده است. هدف این برنامه حفاظت از شبکه‌های اسرائیل در مقابل حملات پیچیده سایبری اعلام شده که هر روز بر تعدادشان افزوده می‌شود.
نتانیاهو گفت: "هفته گذشته تصمیم گرفتم یک سازمان ملی برای امور سایبری ایجاد کنم تا از کشور اسرائیل در امور امنیت سایبر دفاع کند. این اقدام نه تنها در جهت دفاع از امکانات مهم و سازمان‌های امنیتی است، بلکه برای دفاع از شهروندان اسرائیل در مقابل حملات سایبری نیز هست".
ساخت یک سازمان ملی دفاع سایبری بعد از چندین تلاش برای حمله به شبکه‌های اسرائیلی اعلام شد. رسانه‌های غربی صهیونیستی این اقدامات را به جمهوری اسلامی ایران نسبت داده‌اند. دولت تل آویو اعلام کرد لازم است سیاست جدید و پیشرفته سایبری، همگام با رشد همکاری‌ها میان نهادهای دولتی و شرکت‌های خصوصی به اجرا گذارده شود. این اقدام مثل یک سپر برای امنیت سایبری اسرائیل عمل خواهد کرد و در مقابل حملات احتمالی آینده، از سامانه‌های ارتباطی این رژیم محافظت خواهد کرد.
حملات سایبری به ابزاری استراتژیک و قدرتمند برای دستیابی کشورها به اطلاعات جاسوسی سیاسی و اقتصادی دشمنان تبدیل شده است. در دنیای الکترونیکی امروزی، برای بسیاری از کشورها، حفاظت از سامانه‌های ارتباطی سیاستی است که از اولویت بالایی برخوردار است. کشورها به صورت مداوم در حال توسعه و ارتقا دادن استراتژی‌های امنیت سایبری خود هستند.
اویاتارمتانیا (Eviatar Matania)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد: "طی چند دهه آینده، مدیریت تهدیدات سایبری در سطح ملی، به چالشی استراتژیک تبدیل خواهد شد که تمام کشورها باید با آن دست و پنجه نرم کنند". این مقام اسرائیلی افزود: "ساخت یک سازمان دفاع سایبری، امنیت سایبر اسرائیل را قدرتمندتر خواهد کرد و به محافظت از منافع حساس اقتصادی و نظامی اسرائیل کمک شایانی خواهد کرد".
طی ماه‌های اخیر امنیت سایبر به دستاویز جدیدی برای رژیم صهیونیستی و شرکای غربی‌اش تبدیل شده تا موج تازه ایران هراسی را شکل دهند. این در حالیست که، در فضای سایبر (مثل دنیای حقیقی)، ایران همواره قربانی اقدامات مجرمانه جبهه غربی صهیونیستی بوده است. ویروس استاکس نت از جمله مشهورترین این جرایم است.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.