about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

لاکهید مارتین (Lockheed Martin) از همکاری با شرکت‌های EMC، JVP و BGN technologies خبر داد. ای‌ام‌سی، یک شرکت چند ملیتی آمریکا است که در زمینه امنیت اطلاعات، تحلیل داده‌ها، ذخیره و مجازی‌سازی داده‌ها، مدیریت اطلاعات و رایانش ابری فعالیت دارد. جی‌وی‌پی یا شرکای سرمایه‌گذاری اورشلیم (Jerusalem Venture Partners)، نیز یک شرکت سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر است که در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات و به خصوص امنیت سایبر فعالیت دارد. و آخرین شرکت که مرکز فناورهای دانشگاه بن-گورین (BGN technologies) نام دارد، یکی از شرکت‌های وابسته به این دانشگاه (Ben-Gurion University of the Negev) است که مسئولیت تجاری سازی محصولات و اختراعات محققان این دانشگاه را بر عهده دارد. پیش‌تر، این سه شرکت از تصمیم خود برای راه‌اندازی مجموعه‌ای به نام CyberSpark Industry Initiative خبر داده بودند. حالا قرار است لاکهید مارتین نیز به جمع آنان اضافه شود. در خبری که لاکهید مارتین منتشر کرده آمده است: "سایبراسپارک یک سازمان غیر انتفاعی است که با هدف تسهیل هماهنگی میان بخش‌های دولتی و خصوصی در اسرائیل و جامعه‌ی بین المللی فناوری تشکیل شده است. این هماهنگی با کمک سایبراسپارک انجام خواهد شد که در پارک فناوری‌های پیشرفته بئرشبع واقع است".
قرار است سایبراسپارک با ارتش اسرائیل (IDF)، سازمان‌های دولتی اسرائیل و مراکز دانشگاهی این رژیم همکاری کند. گفته می‌شود سایبراسپارک در منطقه بئرشبع بودجه کلانی را صرف پژوهش در حوزه سایبر خواهد کرد. لاکهید مارتین به تازگی دفتر نمایندگی خود را در بئرشبع افتتاح کرده است.
جاشوا شانی (Joshua Shani)، مدیرعامل لاکهید مارتین در اسرائیل اعلام کرد: "این قدم دیگری از برنامه‌های لاکهید مارتین برای توسعه همکاری‌ها با مراکز صنعتی و دانشگاهی اسرائیل در حوزه‌های اطلاعات، مخابرات و فناوری است. ما باور داریم لاکهید مارتین نقشی کلیدی در شناساندن اسرائیل به عنوان مرکز سایبری مورد احترام جهانیان ایفا خواهد کرد. این امر از طریق ارائه مهارت‌ها، تجربه و سرمایه‌گذاری داخلی در مشاغل محقق خواهد شد".
این اولین بار نیست که شرکت‌های بزرگ آمریکایی در اسرائیل سرمایه‌گذاری یا ارائه خدمات می‌کنند. چندی پیش نیز شرکت آمریکایی UST Global از همکاری خود با اسرائیل خبر داده بود. سرمایه‌گذاری‌های کلان اسرائیل در حوزه سایبر و خدمت رسانی وسیع آمریکایی‌ها موضوعی است که باعث نگرانی بسیاری کشورها شده است. در میان کشورهای نگران از این همکاری‌ها، دوستان نزدیک دو دولت نیز دیده می‌شوند.

 

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.