about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری است که باید انجام شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی  بابیان اینکه فضای مجازی ویژگی‌ها و ابعاد مختلفی برای رسیدگی دارد گفت: یکی از اولویت‌های مجلس شورای اسلامی تشکیل کمیسیون فناوری اطلاعات است چراکه این موضوع مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است و ما نیز باید هر چه سریع‌تر نسبت به راه‌اندازی این کمیسیون اقدام کنیم.
* رسیدگی به موضوعات فناوری اطلاعات باید در یک کمیسیون ویژه باشد
وی افزود: کمیسیون‌های ویژه برای موضوعاتی تشکیل می‌شوند که دارای ابعاد مختلف و اساساً از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند.در این میان کمیسیون فناوری اطلاعات از مواردی است که باید رسیدگی به موضوعات آن در قالب تشکیل کمیسیون ویژه باشد. 
* تأکید رهبر مقام معظم رهبری بر حوزه فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال
طغیانی تصریح کرد: حوزه فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال دارای ویژگی‌ها و ابعاد مختلفی هستند که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که این موضوع را بارها مقام معظم رهبری اشاره فرمودند و مجلس نیز نسبت به تشکیل کمیسیون فناوری و رسیدگی به موضوعات مربوط به این حوزه متناسب باارزش آن‌ها وظیفه دارد. 
* باید هر چه سریع‌تر کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات تشکیل شود
وی در پایان گفت: با توجه به وجود اسناد بالادستی و شورایی به نام شورای عالی مجازی باید هر چه سریع‌تر کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات تشکیل شود تا بسیاری از موضوعات و حوزه‌هایی که در این حوزه مغفول مانده است رسیدگی شود و فاصله طولانی که از اقتصاد دیجیتال گرفته‌ایم جبران شود.
 

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.