about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تسریع روند توسعه مفاهیم هوش مصنوعی

سازمان دارپا سعی دارد با سرمایه گذاری روی پروژه های کوچک و تسریع روند آنها، از پیشتازی آمریکا در زمینه ی هوش مصنوعی اطمینان حاصل کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان دارپا از پروژه ای به نام «کاوش هوش مصنوعی (Artificial Intelligence Exploration)  رونمایی کرد. هدف از این کار حصول اطمینان از حفظ پیشتازی آمریکا در زمینه‌ حیاتی هوش مصنوعی است که به سرعت در حال تحول است.

کاوش هوش مصنوعی مجموعه ای از طرح های تامین مالی پروژه های جدید است که از شیوه ها و مکازیم های منحصر به فرد است که امکان آغاز آن را در 3 ماه فراهم می کند. سپس پژوهشگرانی که بودجه را دریافت کرده اند در مدت 18 ماه روی ایجاد مفاهیم جدید فعالیت می کنند.

پیتر هاینام (Peter Highnam)، جانشین مدیر دارپا گفت:

این سازمان از طریق به اجرا گذاشتن ساده سازی فرآیند، شروع به ایجاد پروژه های منظم و کوتاه مدت می کند تا دستاوردها توسعه پیدا کنند. هدف این است که پژوهشگران به سرعت قراردادی را امضا کرده، مفاهیم و ارزش نوآوری را امکان سنجی کنند. این پروژه های فردی باعث گسترش برنامه های تحقیق و توسعه خواهند شد و پیشرفت های بسیاری را در زمینه ی هوش مصنوعی به وجود می آورند.

کاوش هوش مصنوعی بخشی از یک طرح بزرگ تر دارپا به منظور ساده سازی توسعه ی محتوای عملی است که توسط دفتر علوم دفاعی این سازمان (DSO) مدیریت می شود. در قالب این برنامه به صورت دوره ای اعلامیه های ویژه ای به نام «AIE Opportunities»  منتشر شده و روی موضوعاتی خاصی تمرکز می کنند. در نتیجه سازمان ها و افراد قادر خواهند بود به شکل ساده تری به همکاری با دارپا پرداخته و به توسعه ی نوآوری ها کمک کنند. بودجه ی اختصاص داده شده در این طرح ممکن است به یک میلیون دلار برای هر پروژه برسد.

سازمان دارپا ادعا می کند برای 5 دهه ی گذشته در زمینه ی تحقیق و توسعه ی هوش مصنوعی پیشگام است و پروژه ی مذکور به ادامه پیدا کردن این روند کمک می کند. سرمایه گذاری های انجام شده در این مدت در دو مرحله باعث پیشرفت این فناوری شد. فاز سوم نیز روی نظریه ها و کاربردهای آن متمرکز می شود تا مسائل و چالش های دو بخش اول را برطرف سازد.

پروژه هایی که در فاز سوم مورد بررسی قرار می گیرند طیف وسیعی از کاربردها نظامی، دفاعی، تجاری و هر قابلیت دیگری را در بر می گیرد.

تازه ترین ها
مشارکت
1405/05/08 - 10:18- آسیا

مشارکت کامبوج و اندونزی برای مقابله با کلاهبرداری‌های آنلاین

کامبوج و اندونزی مشارکت خود را در راستای مقابله با کلاهبرداری‌های آنلاین و مبتنی بر فناوری تقویت کردند.

انتشار
1405/05/08 - 10:13- آسیا

انتشار پیش‌نویس قانونی علیه سوءاستفاده سایبری در چین

چین در حال بررسی قانونی علیه سوءاستفاده سایبری و اقدامات قوی‌تر برای رسیدگی به این مشکل است.

اختلال
1405/05/08 - 10:05- جرم سایبری

اختلال سایبری خدمات یونیتِل در آنگولا

حمله سایبری باعث ایجاد اختلال در خدمات اپراتور پیشرو شبکه تلفن همراه در سراسر آنگولا شد.