about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

«Axis Bank» با مشارکت پلیس گجرات، آگاهی سایبری و محافظت در برابر کلاهبرداری را در بین مشتریان ترویج می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Axis Bank»، سومین بانک بزرگ بخش خصوصی هند و همچنین مدافع جدی امنیت سایبری اخیراً فیلم «#InnChoroSeSawadhaan»، یک کمپین دیجیتالی در زمینه آگاهی سایبری و محافظت در برابر کلاهبرداری را با همکاری پلیس گجرات راه‌اندازی کرده است. به گفته محققان، هدف از این کمپین ایجاد آگاهی در بین مردم در مورد آخرین شیوه‌های عملیاتی است که کلاهبرداران برای فریب دادن دیجیتالی مردم و به دست آوردن پول اتخاذ کرده‌اند.

مراسم راه‌اندازی با حضور مقامات بلندپایه بانک آکسیس و اداره پلیس گجرات برگزار شد. نمایندگان دپارتمان پلیس گجرات، سانجی سریواستاوا (Sanjay Srivastava)، کمیسیونر پلیس در خدمات پلیس هند (IPS)، آجی چاوداری (Ajay Chaudhary)، مدیر و ستاد مرکزی «JCP»، آمیت واساوا (Amit Vasava)، معاون کمیسیونر پلیس (DCP) واحد جرایم سایبری، و نمایندگان بانک Axis لالیت چوپرا (Lalit Chopra)، رئیس بانکداری شعبه منطقه غرب 2، نیپا شاه (Neepa Shah)، معاون و رئیس کلاستر و میلی سینگال (Mili Singhal)، رئیس بازرگانی «Salary West 2» به همراه هارش آپریتی (Harsh Uprety) و پراسانا رامداس (Prasanna Ramdas) بودند.

آنوپ منوهر (Anoop Manohar)، مدیر ارشد بازاریابی اکسیس بانک، در مورد این راه‌اندازی گفت :

«در بانک اکسیس، ما همیشه امنیت مشتریان خود را بالاترین اولویت در نظر گرفته‌ایم. به عنوان متولیان مشتریان، ما بر این باوریم که وظیفه گسترش آگاهی و اطمینان از آگاهی مشتریان از انواع مختلف کلاهبرداری‌های آنلاین و اقدامات متعدد برای جلوگیری از قربانی شدن در چنین کلاهبرداری‌هایی را داریم. ما خوشحالیم که با اداره پلیس گجرات همکاری می‌کنیم تا این پیام را در بین مشتریان منتشر کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.