about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ترس‌افزار چیست و دقیقا چه عملکردی دارد؟

هنگامی که مجرمان سایبری تصمیم به کلاه‌برداری از کاربران می‌گیرند، تمام قوای خود را در این راه به کار می‌بندند.

هنگامی که مجرمان سایبری تصمیم به کلاه‌برداری از کاربران می‌گیرند، تمام قوای خود را در این راه به کار می‌بندند. یکی از حقه‌های مورد علاقه‌ی این افراد ترساندن کاربران از این موضوع است که رایانه یا تلفن هوشمند آن‌ها به بدافزار آلوده شده و می‌بایست برای رهایی از این وضعیت یک برنامه‌ی جعلی را خریداری کنند.
 

برنامه‌ها و روی‌کردهای تبلیغاتی مخرب و فریب‌دهنده‌ای که نفوذگران برای ایجاد واهمه در کاربران و وادار نمودن آن‌ها به خرید نرم‌افزارهای ساختگی از آن‌ها استفاده می‌کنند ترس‌افزار نامیده می‌شوند.
 
در یک طرح ترس‌افزاری معمولی، ممکن است هنگام گشت‌وگذار در وب یک پیام هشدار پاپ‌آپ را مشاهده کنید که به شما می‌گوید: «هشدار: رایانه‌ی شما آلوده شده است!» یا «شما با یک بدافزار مواجه‌اید!». به‌طور معمول اگر به‌طور تصادفی روی یک بنر تبلیغاتی یا پیوند خطرناک کلیک کنید، یا از یک وب‌گاه آلوده بازدید به عمل بیاورید چنین پیام‌هایی را خواهید دید.
 
مجرمان سایبری پشت این ماجرا با این امید حیله‌ی خود را مطرح می‌کنند که کاربران ساده‌لوح روی پیوند موجود در پیام پاپ‌آپ «اجرای پویش خودکار» کیلک کنند، سپس ضدبدافزار جعلی ارائه‌شده را خریداری نمایند تا به این ترتیب مثلاً از شر مشکلی که وجود خارجی ندارد خلاص شوند.
 
از آنجایی که این حقه‌ها براساس ایجاد ترس در اذهان عمومی عملی می‌شود، آنقدر پنجره‌های هشدار به کاربران نمایش داده می‌شود تا در نهایت کاربر قربانی با بارگیری نرم‌افزار جعلی موافقت کند؛ نرم‌افزاری که به ادعای مجرمان به اصلاح مشکل خواهد انجامید. اما به جای یک برنامه‌ی ضدبدافزاری واقعی، نرم‌افزاری مخرب نصیب کاربر از همه‌جا‌ بی‌خبر می‌شود. این دست برنامه‌ها قادرند نرم‌افزارهای امنیتی مجاز موجود در رایانه‌ی کاربر را از کار بیاندازند، این موضوع حذف ترس‌افزار را دشوارتر از پیش می‌سازد.
 
این کلاه‌برداری یکی از تهدیدهای ماندگار در دنیای اینترنت محسوب می‌شود. در حقیقت در این شیوه با احساس کاربران بازی می‌شود: احساس ترس از دست دادن اطلاعات، زمان، و پول؛ به همین خاطر به‌صورت مکرر و بی‌وقفه پنجره‌های هشدار به کاربران نشان داده می‌شود تا ایشان را به عکس‌العمل وادار نماید.
 
حال قصد داریم به ارائه‌ی راه‌کارهای مفید برای محافظت از شما مقابل ترس‌افزارها بپردازیم:
 
نرم‌افزارهای امنیتی را فقط و فقط از شرکت‌های معتبر و از طریق وب‌گاه‌های رسمی و یا نمایندگی‌های فروش آن‌ها خریداری کنید؛ به‌روزرسانی نرم‌افزار امنیتی خود را از یاد نبرید.
هرگز روی پیوندهای تعبیه‌شده در پنجره‌های پاپ‌آپ کلیک نکنید. به سادگی هرچه تمام‌تر این‌گونه پیام‌ها را با کلیک روی «X» موجود در گوشه‌ی بالای صفحه ببندید و از وب‌گاهی که آن را تولید کرده خارج شوید.
اگر نگران آلوده‌شدن رایانه‌ی خود هستید، به کمک نرم‌افزار امنیتی نصب‌‌شده در سامانه‌تان عملیات پویش را انجام دهید.
تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.