about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

ترامپ هدف هکرهای روس

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شبکه آمریکایی «سی ان ان» اعلام کرد که مقامات آمریکایی از سند محرمانه اطلاعاتی خبر داده‌اند که از تهدید هکرهای روس مبنی بر در اختیار داشتن اطلاعاتی حساس درباره «دونالد ترامپ» حکایت دارد.

اسنادی که هفته گذشته در اختیار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا قرارگرفته است شامل ادعاهایی می‌شد مبنی بر اینکه برخی هکرهای روس اطلاعاتی حساس درباره رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در اختیاردارند.
بنا بر گزارش شبکه «سی ان ان»، این ادعاها درباره اطلاعات حساسی که در اختیار هکرهای روس قرارگرفته است، در گزارش دوصفحه‌ای ضمیمه‌شده به گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا به ترامپ و اوباما درباره مداخله ادعایی روسیه در انتخابات سال 2016 آمریکا مطرح‌شده است.
سی ان ان به نقل از مقامات آمریکایی آگاه که نامشان فاش نشد، اعلام کرد، این اطلاعات در اسناد جمع‌آوری‌شده توسط یک عامل اطلاعاتی سابق انگلیسی به‌دست‌آمده است.
بر اساس این گزارش، اف‌بی‌آی در حال حاضر مشغول انجام بررسی‌های لازم درباره صحت این ادعاهاست که به‌طورکلی از اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع روس نتیجه‌گیری شده است.
مقامات اف‌بی‌آی از هرگونه اظهارنظر در این رابطه خودداری کرده‌اند.
بنابراین گزارش، هشدارها به ترامپ در شرایطی مطرح‌شده است که «جیمز کلپر» مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز درباره نفوذ چندجانبه روسیه و کمپین جاسوسی در اروپا و آمریکا هشدار داده بود.
در گزارش محرمانه جامعه اطلاعاتی آمریکا ادعاشده بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه شخصاً دستور داده تا برای کمک به افزایش آراء الکتورال ترامپ از طریق بی‌اعتبار سازی کلینتون به‌عنوان رقیب دموکرات وی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تلاش شود.
بااین‌وجود، «جیمز کامی» مدیر اف‌بی‌آی اعلام کرده بود که روسیه حساب‌های اینترنتی حزب دموکرات را هک کرده است اما هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد هکرهای روس موفق به هک اطلاعات درباره دونالد ترامپ شده‌اند.

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.