about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تراشه‌های هوش مصنوعی خوابیدن یاد گرفتند!

محققان آمریکایی از طراحی یک سیستم هوش مصنوعی جدید خبر داده‌اند که تراشه‌های نصب‌شده در آن می‌توانند از مزیت خواب شبانه برای استراحت و تجدیدقوا بهره بگیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، شبکه‌های عصبی مبتنی بر هوش مصنوعی شباهت‌های زیادی به انسان دارند و تفاوت‌های آن‌ها با رایانه‌های سنتی روزبه‌روز در حال افزایش است. از همین رو این شبکه‌ها نباید توسط انسان‌ها خاموش و روشن شوند و به علت بهره‌مندی آن‌ها از قدرت تصمیم‌گیری و هوش، خودشان می‌توانند در مورد زمان روشن و خاموش شدن تصمیم گرفته و به این شکل برای خواب و استراحت در زمان مناسب برنامه‌ریزی کنند.

تراشه‌های هوش مصنوعی مذکور درزمانی که فعالیتی ندارند سیگنال‌های اندک و آهسته‌ای را ردوبدل می‌کنند که مشابه با عملکرد شبکه عصبی مغز در زمان استراحت و خوابیدن است.

شبکه‌های عصبی مذکور از نورون‌های مصنوعی تشکیل‌شده‌اند که عملکردی مشابه بامغز واقعی انسان دارند و ارتباطات آن‌ها با یکدیگر درگذر زمان بیشتر و دقیق‌تر می‌شود. این شبکه‌ها می‌توانند برای پردازش و درک دقیق تصاویر و اصوات به کار گرفته شوند.

این تراشه‌های جدید هم از توانایی خودآموزی بیشتری برخوردار هستند و هم می‌توانند خاطرات قبلی را با دقت و جزئیات بیشتری به ذهن بسپارند و با طراحی و استفاده مداوم از آن‌ها می‌توان روش‌های تازه‌ای برای درمان بیماری‌هایی همچون آلزایمر، افسردگی، چاقی و ... یافت.

منبع:

تازه ترین ها

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.