about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

تدوین پیوست فرهنگی شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ هم‌زمان با رونمایی از فاز نخست مرحله اول شبکه ملی اطلاعات که نام استقرار و توسعه را به خود گرفته است، مسئولان اجرایی این پروژه و مدیران ارشد وزارت ارتباطات خبر از تکمیل مرحله نخست طی سه فاز دادند.

فاز نخست (استقرار) روز گذشته با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی فضای مجازی افتتاح و از آن (شبکه ملی اطلاعات) به‌عنوان بزرگ‌ترین پروژه عملیاتی دولت یاد شد.

طبق برنامه زمان‌بندی قرار است هر سه فاز مرحله اول تا پیش از پایان عمر کاری این دولت افتتاح شود به‌گونه‌ای که فاز دوم (رشد) دهه فجر سال جاری و فاز سوم (بلوغ) در روز جهانی ارتباطات (اردیبهشت 96) تکمیل گردند.

نکته قابل‌توجه این است که مسئولان اجرایی با ترسیم نقشه راه توسعه، عنوان کردند که این پروژه محدود به همین سه فاز نمی‌شود و روند تکامل آن بعد از سه فاز مذکور نیز ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه کشور ما اغلب در برابر ورود تکنولوژی یا برخورد با فضای جدید مبتنی بر فناوری به شکلی منفعل عمل کرده و نقشه راه توسعه و چگونگی بهره‌برداری را نداشته، همواره با نوعی دغدغه برای برخی افراد همراه بوده است اما نصرالله جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در مراسم افتتاح فاز نخست این پروژه اعلام کرد: پیوست‌های فرهنگی، امنیتی، اقتصادی، زیست‌محیطی و مقرراتی شبکه ملی اطلاعات تدوین شد.

وی عنوان کرد: علاوه بر این برنامه توسعه شبکه ملی اطلاعات تدوین و اهداف و شاخص‌های کمی توسعه زیرساخت‌های شبکه ارتباطات کشور تا پایان چشم‌انداز بیست‌ساله توسعه نیز تعیین‌شده است.

او افزود: ازجمله دیگر اقدامات این سازمان در راستای تکمیل شبکه، طراحی و راه‌اندازی سوئیچ تعاملات بین دستگاهی و اتصال نزدیک به 120 دستگاه اصلی کشور بوده است.

 

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.