about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت ترکیه، اخیراً پیش‌نویس لایحه‌ای جدید را با هدف پاسخ به افزایش نگرانی‌ها از احتمال وقوع حملات سایبری، به مجلس این کشور، ارائه داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ترکیه، اخیراً پیش‌نویس لایحه‌ای جدید را با هدف پاسخ به افزایش نگرانی‌ها از احتمال وقوع حملات سایبری، به مجلس این کشور، ارائه داده است. این قانون که تأکید بسیاری بر افزایش استخدام و به بارگیری متخصصان امنیتی و هکرهای کلاه سفید دارد، در صورت تصویب، سبب افزایش چشمگیر شاخص‌های امنیت سایبری در این کشور، خواهد شد. به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری این کشور، ترکیه از فقدان مقررات جامع در مبارزه با حملات سایبری رنج می‌برد و لایحه‌ی جدید، در راستای مرتفع ساختن همین مشکل، مطرح شده است.


این پیش‌نویس، اقتدار مرکز ملی مداخله در مقابل حملات سایبری (the National Intervention Center Against Cyber Attacks) را افزایش خواهد داد و شرکت‌های خصوصی را به رعایت نکات امنیتی در برابر حملات سایبری و استخدام کارشناسان امنیت سایبری، ملزم خواهد ساخت.


ترکیه، در ماه‌های اخیر، به منظور افزایش توان سایبری خود در حوزه‌ی دفاع، توجه ویژه‌ی خود را به تشکیل نیروهای عملیاتی قدرتمند، متشکل از هکرهای کلاه سفید معطوف کرده است. بسیاری از متخصصان، علت این تغییر در رویکرد دولت ترکیه را حملات سایبری متعدد، علیه بخش دولتی و خصوصی این کشور، می‌دانند.


برات البیرک (Berat Albayrak)، وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه، اخیراً هدف قرار گرفتن این وزارتخانه را تائید کرد و دلیل وقوع چنین حمله‌ای را نفوذ به شبکه‌ی برق‌رسانی کشور، دانست. آمارهای منتشر شده، نشان می‌دهد که تعداد حملات سایبری به ترکیه، در سال گذشته حدود 90 میلیون مورد، بوده است.


وزارت ارتباطات ترکیه، هم‌اکنون، صدها نیروی واکنش به حملات سایبری را به منظور خدمت‌رسانی در بخش‌های دولتی و خصوصی، به استخدام خود در آورده است. با این حال، مقامات اجرایی این کشور، همچنان انتقادات بسیاری را مبنی بر کمبود نیرو در این حوزه، مطرح می‌کنند.
 

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.