about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

7 مرد روسی به اتهام داشتن ارتباط با حملات اخیر باج‌افزاری از سوی بریتانیا و ایالات متحده تحریم شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که این کشور به همراه بریتانیا 7 شهروند روسیه را به اتهام عضویت در باند جرایم سایبری «Trickbot» تحریم کرده است.

دارایی‌های این 7 نفر، که به گفته وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، ارتباط نزدیکی با سرویس‌های اطلاعاتی روسیه دارند، مسدود و از سوی هر 2 کشور ممنوعیت سفر صادر شده است.

Trickbot، که برای اولین بار در سال 2016 برای کارشناسان امنیتی شناخته شد، به عنوان یک ویروس تروجان با هدف کسب و کارهای غیر روسی که داده‌های مالی را به سرقت برده و میلیون‌ها رایانه را در سراسر جهان آلوده کرده، منشاء گرفت.

بنابر ادعای محققان، این ویروس متعاقباً به عنوان یک بدافزار بسیار سازگار توسعه یافت که برای هدف قرار دادن ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی ایالات متحده در اوج همه‌گیری کووید-19 مورد استفاده قرار گرفت؛ هنگامی که سیستم‌های رایانه‌ای آلوده می‌شدند، این باند برای از بین بردن ویروس باج می‌خواست، حتی درباره سرعت پرداخت بیشتر امکانات پزشکی ایالات متحده به خود می‌بالید.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده مدعی شد که تحریم‌های مشترک واشنگتن و لندن در نوع خود اولین هستند.

آنتونی بلینکن (Antony Blinken)، وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی نوشت :

«ایالات متحده و بریتانیا رهبران مبارزه جهانی علیه جرایم سایبری و متعهد به استفاده از همه ابزارهای موجود برای دفاع در برابر تهدیدات سایری و جرایم سایبری روسیه هستند.»

وزارت خزانه‌داری آمریکا خاطرنشان کرد که از سال 2020 تریک بات با اهداف دولت روسیه شامل هدف قرار دادن دولت آمریکا و شرکت‌های آمریکایی همسو شده است.

جیمز کلورلی (James Cleverly )، وزیر امور خارجه بریتانیا نیز اظهار داشت که حملات سایبری بدبینانه باعث آسیب واقعی به زندگی و معیشت مردم می‌شود. وی افزود :

«ما همیشه امنیت ملی خود را با محافظت از بریتانیا و متحدانمان در برابر جنایات سازمان یافته جدی در اولویت قرار خواهیم داد.»

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.