about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تحریم هفت ایرانی به اتهام انجام حملات سایبری

وزارت خزانه داری آمریکا، از تحریم هفت فرد و دو شرکت ایرانی، به اتهام انجام حملات سایبری علیه آمریکا خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزارت خزانه‌داری دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از تحریم ۷ فرد و ۲ شرکت ایرانی و اضافه شدن آن‌ها به فهرست تحریمی‌های ایران خبر داد. پیش‌ازاین، وزارت دادگستری این هفت نفر را با صدور کیفرخواستی، تحت تعقیب قرار داده بود.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، صادق احمدزادگان، احمد فتحی، حمید فیروزی، امید غفارنیا، سینا کیسار، نادر سعیدی و امین شکوهی، ۷ فردی هستند که در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند. همچنین شرکت‌های ایرانی ITSec و مهندسی سدید کاران صبا هم به این لیست اضافه شدند. اتهام افراد و شرکت‌های ذکرشده، در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا ارتباط و حمایت از سپاه پاسداران و نقش داشتن در حملات سایبری علیه آمریکا، عنوان شده است.

ظاهراً این وزارتخانه در ادامه فهرست خود از شرکت مرصاد و افراد مرتبط با آن نام برده و آن‌ها را متهم ساخته است که در حملات سایبری به مؤسسات اقتصادی ایالات‌متحده نقش داشته‌اند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.