about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت «ابر آروان» ایران و موسسان آن (پویا پیرحسین‌لو و فرهاد فاطمی) را تحریم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت «ابر آروان» ایران و موسسان آن (پویا پیرحسین‌لو و فرهاد فاطمی) را تحریم می‌کند. گفتنی است دلیل تحریم این شرکت، فراهم‌ کردن شرایط سانسور اینترنت در ایران است.

طبق جدیدترین گزارش مطلع شدیم که وزارت خزانه‌داری آمریکا تصمیم گرفت شرکت «ابر آروان» (ArvanCloud) را در ایران و دبی تحریم کند. در پی آن، «پویا پیرحسین‌لو» و «فرهاد فاطمی» (موسسان این شرکت) در فهرست افراد تحت حریم آمریکا قرار گرفته‌اند. در بیانیه وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا ذکر شده دلیل تحریم «ابر آروان» و موسسان آن، «تسهیل سانسور اینترنت در ایران» بوده است.

تحریم شرکت ابر آروان

تحریم شرکت آروان کلاد توسط اتحادیه اروپا در پاییز 2022

گفتنی است اتحادیه اروپا در تاریخ 23 آبان 1401، شرکت «ابر آروان» را به دلایل مشابهی تحریم کرده بود. شرکت مذکور در زمان قرار گرفتن در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا گفت اظهارات اروپایی‌ها «بی‌اساس» است. بیانیه شرکت «ابر آروان» در آبان 1401 بدین شرح است:

امروز انتشار خبر تحریم آروان‌کلاد از سوی اتحادیه‌ی اروپا در حالی اعلام شد که چند ماهی است با ارائه دلایلی فنی و روشن، اتهامات واهی و ادعاهای بی‌اساس مبنی‌بر نقش داشتن در محدودیت یا قطع اینترنت را بارها تکذیب کرده‌ایم. می‌پذیریم که در جنگ رسانه‌ای در مقابل شایعه‌ها و جعل واقعیت شکست خورده‌ایم و نتوانسته‌ایم از حقانیت خود به‌درستی دفاع کنیم. اتهامات نادرست از طریق رسانه‌های اجتماعی و خبرگزاری‌ها، بدون شواهد محکم، آن قدر اشباع شده که امروز مبنایی برای این تحریم ناعادلانه قرار گرفته است.

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.