about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مقامات آمریکا قصد دارند تحریم‌هایی علیه روسیه اعمال کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت جدید آمریکا قصد دارد تحریم‌های جدیدی علیه روسیه به اتهام حمله سایبری گسترده به شبکه‌های رایانه‌ای نهادها و شرکت‌های آمریکایی وضع کند.

روزنامه واشنگتن‌پست با استناد به منابع آگاه خود گزارش داد این تحریم‌ها پیام روشنی بوده و بیانگر این هستند مقامات روسیه در طول چندین سال از ابزارهای فضای سایبری برای انجام اقدامات خصمانه علیه منافع آمریکا و متحدان آن بهره برده‌اند.

آمریکا روسیه را به مداخله در انتخابات، اقدامات مخرب علیه تولید واکس کرونا و فراهم ساختن جوی مساعد برای گروه‌های باج افزاری و اختلال در عملکرد مؤسسات پزشکی دولتی این کشور متهم کرده و در تلاش است تحریم‌ها را بدین بهانه وضع کند.  

بر طبق گزارش واشنگتن‌پست، حمله به سولار ویندز مخرب بوده و به مقامات آمریکایی امکان می‌دهد تحریم‌هایی علیه عاملان این تهاجم وضع کنند. آمریکا تدابیر امنیتی اتخاذ کرده تا عرصه را برای هکرها و هک شبکه‌های رایانه‌ای دولت و شرکت‌های خصوصی تنگ نماید. مقامات و مسئولین آمریکایی طی روزهای آینده بنا به گفته جن پساکی، سخنگوی کاخ سفید تحریم‌هایی علیه روسیه اعمال خواهند کرد.

سفیر فدراسیون روسیه در واشنگتن آناتولی آنتونوف درباره این ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر دست داشتن روسیه در حمله سایبری به سولار ویندز اعلام کرده است فرضیات برخی از مقامات عالی‌رتبه نقطه‌نظر آن‌ها بوده و نمی‌تواند به‌عنوان شواهد در نظر گرفته شوند.

آنتونوف معتقد است طرفین آمریکایی دیپلماسی بلندگوی دستی (Megaphone Diplomacy) را در پیش‌گرفته‌اند و از طریق رسانه نسخه‌هایی از حادثه را منتشر می‌کنند، اما هیچ‌گونه شواهدی ارائه نمی‌دهند تا اهداف دیگری را دنبال نمایند.

منبع:

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.