about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت امنیت سایبری پازیتیو تکنالجیز از تحریم‌های بی‌اثر آمریکا علیه خود می‌گوید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری روسی پازیتیو تکنالجیز (Positive Technologies) به‌تازگی اعلام کرد نگران تحریم‌های اخیری که دولت آمریکا علیه این شرکت وضع کرده نیست، زیرا تحریم‌های قبلی آمریکا هیچ «تأثیر قابل‌توجهی» بر عملکرد آن نداشته است.

این شرکت روز سه‌شنبه توسط وزارت بازرگانی آمریکا به اتهام قاچاق ابزارهای سایبری که برای هک سازمان‌ها و اشخاص در سراسر جهان مورداستفاده قرار می‌گرفت، تحریم شد.

پس‌ازاینکه وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های مشابهی را در ماه آوریل علیه این شرکت روسی اعمال کرد، این دومین باری است که دولت آمریکا با متهم کردن شرکت پازیتیو تکنالجیز به ارائه پشتیبانی فناوری اطلاعات به آژانس‌های اطلاعاتی غیرنظامی و نظامی روسیه ازجمله FSB و GRU، این شرکت را تحریم می‌کند.

هر دو این تحریم‌ها بسیار بحث‌برانگیز بوده است. شرکت امنیت سایبری پازیتیو تکنالجیز در روسیه یک پیمانکار دولتی عادی است که خدمات امنیت سایبری را به دولت روسیه ارائه می‌دهد، دقیقاً مانند ده ها شرکت آمریکایی که ابزارها و خدمات تهاجمی و دفاعی مشابهی را به دولت آمریکا ارائه می‌دهند.

برخی معتقدند این تحریم‌ها به‌طور ناعادلانه یک نهاد خصوصی روسی را به خاطر نحوه استفاده دولت روسیه از این ابزارها در کمپین‌های هک خود در سال‌های اخیر مجازات می‌کند.

اما این شرکت روز پنجشنبه در بیانیه‌ای گفت:

تحریم‌های آمریکا در داخل این شرکت به‌عنوان یک موضوع دست‌اول یا حتی دست‌دوم هم تلقی نمی‌شوند.

سخنگوی این شرکت نیز خاطرنشان کرد:

تحریم وزارت بازرگانی آمریکا تحول جدیدی نیست و مشابه تحریم‌های قبلی بر تجارت ما هیچ تأثیری نداشته یا تأثیر کمی داشته است.

این شرکت روسی اعلام کرده 97 درصد از درآمد این شرکت از روسیه و بازار کشورهای مستقل مشترک‌المنافع تأمین می‌شود و نگران تأثیرات مالی یا فنی موج دوم تحریم‌های آمریکا بر فعالیت‌های خود نیست.

ازآنجایی‌که این شرکت نیروهای خود را از داخل روسیه استخدام می‌کند و به شرکت‌های محلی و سازمان‌های دولتی خدمات می‌دهد، به‌احتمال‌زیاد تنها تأثیر این تحریم‌ها منع ورود این شرکت به بازار آمریکا خواهد بود، نه بیشتر.

این شرکت قرار است در سال آینده از طریق عرضه اولیه در اختیار عموم قرار گیرد. در مصاحبه‌ای در ماه مه، پس از اولین تحریم‌های آمریکا، مدیریت این شرکت گفته بود که باوجود تحریم‌ها، طرح عرضه عمومی به قوت خود باقی خواهد ماند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.