about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تجهیز موتورولا به حسگر اثرانگشت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ ما هرگز گوشی Atrix 4G موتورولا در سال 2011 را فراموش نمی‌کنیم که با حسگر اثرانگشت راهی بازار شد؛ اما همان‌طور که می‌دانید موتورولا دست‌به‌دست چرخید تا اینکه بالاخره در دستان کمپانی لنوو افتاد و قرار است مدیران چینی برند موتو را بانام لنوو و با تغییراتی که آرزو دارند، در سال 2016 راهی بازار کنند.
«چن شودونگ» قائم‌مقام لنوو و مدیر لنووی منطقه چین و آسیا پاسیفیک در اظهارات جدید درباره استراتژی‌های 2016 این کمپانی در قبال برند موتو اعلام کرد تمام محصولات با این برند مجهز به حسگر اثرانگشت خواهند بود.
لنوو خود کمپانی قدرتمندی محسوب می‌شود که سال‌ها پیش سهام عمده آن در یک داستان طولانی جاسوسی-خانوادگی توسط چینی‌ها از چنگ آمریکایی‌ها درآورده شد و در سال 2015 لنوو توانست موتورولا موبایل را نیز از آن خود کند و حالا بخش موبایل لنوو و موتورولا در هم ادغام‌شده و برند جدید با تحولاتی بزرگ درراه است.
تصمیم جدید مدیران لنوو این است که در سال 2016 هیچ گوشی با نمایشگر کمتر از 5 اینچ راهی بازار نخواهد شد و بنابراین گوشی بنام Moto E نخواهیم داشت.
همچنین قرار است گوشی‌های ارزان‌قیمت با برند Vibe لنوو راهی بازار شود و گوشی‌های باکیفیت بالا و سطح بالا با برند موتو بیاید. درمجموع 15 مدل جدید در سال 2016 خواهد آمد.
مدیر لنوو از پایان دعواها بر سر ورود سرویس‌های گوگل مانند جی میل و ... به چین در 2016 خبر داد و به‌زودی گوگل پلی و فروشگاه اندرویدی در چین بازخواهند شد(تا پیش‌ازاین مسدود بوده‌اند) تا تحولات نرم‌افزاری هم‌زمان با تحولات سخت‌افزاری بازار چین را تکان دهد.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.