about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

وزارت دفاع روسیه گفته است که مسکو برای تولید سلاح‌هایی که برای «هوش مصنوعی» استفاده می‌کند، اداره‌ای را تشکیل داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که اداره‌ای را برای تولید سلاح‌هایی که برای هوش مصنوعی استفاده می‌کند، تشکیل داده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، «الکساندر اوسادچو» رئیس دپارتمان توسعه خلاقانه ارتش روسیه روز گذشته (چهارشنبه ۱۷ آگوست) چنین اعلامیه مهمی را در نشست ۲۰۲۲ ارتش اعلام کرد.

وی در این بیانیه گفت: «به منظور تشدید تلاش در زمینه استفاده از فناوری هوش مصنوعی به نفع ایجاد مدل‌های تسلیحاتی برای ارتش و تجهیزات ویژه، دپارتمانی برای توسعه فناوری هوش مصنوعی ایجاد شده است».

بر اساس این گزارش، این برنامه می‌تواند برای مقابله با بالاترین مقام هوش مصنوعی پنتاگون یعنی دفتر تازه تأسیس شده دیجیتال و هوش مصنوعی که وظیفه گسترش استفاده از هوش مصنوعی در سراسر ارتش ایالات متحده را بر عهده دارد،کارایی داشته باشد. این برنامه در فوریه راه‌اندازی شد و در ماه ژوئن به قابلیت عملیاتی رسید.

«میخائیل اوسیکو» یکی از اعضای کمیسیون نظامی-صنعتی روسیه، برنامه‌های خود را برای ایجاد یک بخش نظامی هوش مصنوعی در ماه مه ۲۰۲۱ اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری تاس، طبق گفته اوسیکو، این بخش بودجه خود را خواهد داشت.

این گزارش نوشت، از آن جایی که ایالات متحده و چین سرمایه‌گذاری‌های زیادی در فناوری‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین‌آلات انجام می دهند، روسیه نیز به طور مشابه به دنبال رقابت در زمینه هوش مصنوعی است.

طبق گزارش راشاتودی، در سال ۲۰۱۷، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت که هوش مصنوعی «در آینده نه تنها برای روسیه، بلکه برای همه نوع بشر است. چنین چیزی با فرصت‌های عظیم و تهدیدهایی همراه است که پیش‌بینی آن‌ها دشوار است. هر کس در این زمینه پیشرو باشد فرمانروای جهان خواهد شد».

بر اساس این گزارش، همچنین در نشست ۲۰۲۲ ارتش که این هفته در مسکو برگزار شد، «دیمیتری چرنیشنکو» معاون نخست وزیر روسیه خاطرنشان کرد که روسیه مرکز ملی هوش مصنوعی خود را در ماه سپتامبر راه اندازی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رورسی تاس، این مرکز بر جستجو و تجزیه و تحلیل هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف از تجارت و علم گرفته تا دولت تمرکز خواهد کرد. همچنین گسترش برنامه‌های هوش مصنوعی در سازمان‌های مختلف مانند مؤسسات تحقیقاتی و شرکت‌های فناوری را تسهیل می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.