about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس گزارش محققان امنیتی ESET، بدافزار جدیدی بانام Moose، تجهیزات بانام کاربری پیش‌فرض را آلوده می‌کند. البته هدف اصلی این بدافزار مودم‌های خانگی است که بر اساس معماری MIPS و ARM کار می‌کنند.

این بدافزار قابلیت شنود را داراست به همین دلیل می‌تواند از ارتباط‌های ایجادشده توسط قربانی جاسوسی کند. یکی از اولین کارهایی که Moose انجام می‌دهد، شنود پورت TCP به شماره 10073 است. هنگامی‌که بدافزار این پورت را بازببیند، یک ارتباط TCP بدون جابه‌جایی داده برقرار می‌کند.

بدافزار از مودم آلوده استفاده می‌کند تا ترافیک‌های رمزنگاری نشده آن را سرقت کند و سرویس پروکسی را به شبکه بات‌نت ارائه دهد. این بدافزار کوکی‌های HTTP شبکه‌های اجتماعی محبوب را سرقت می‌کند و دزدی و کلاه‌برداری را در آن شبکه‌های اجتماعی پیاده‌سازی می‌کند. هدف اصلی این بدافزار شبکه‌های اجتماعی Facebook، YouTube، Instagram و Twitter است.

اما چرا این بدافزار شبکه‌های اجتماعی را هدف قرار داده است؟ هرچه دایره دوستان شما در شبکه‌های اجتماعی بیشتر باشد، عملاً شنوندگان بیشتری برای ارائه محتوا دارید. این دقیقاً مبنای تجارت است. یک شبکه اجتماعی وسیع با تعداد فراوانی مشتری برای کلاه‌برداری توسط Moose بهترین هدف است.

بر اساس گزارش ESET مودم‌های TP-Link، Netgear، ZyXEL، Actiontec، Hik Vision، Synology و Zhone آسیب‌پذیر هستند. تجهیزات آلوده به دنبال دیگر دستگاه‌ها گشته و از طریق ارتباط Telnet آن‌ها را نیز آلوده می‌سازند.

به‌منظور مقابله با این بدافزار باید سرویس Telnet قطع شود و به‌جای آن از SSH استفاده شود. باید مطمئن شد، دستگاه از طریق اینترنت و از پورت‌های 22، 23، 80 و 443 غیرقابل دسترسی است. هم‌چنین از نصب آخرین فرم ویر بر روی دستگاه خود مطمئن شوید.

تازه ترین ها
شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.