about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تبدیل ذهن به بستر اینترنت اشیا

گروهی از محققان موفق به ساخت رابطی بین انسان و رایانه شده‌اند که برای اولین بار امکان اتصال مستقیم ذهن به اینترنت را به برای کاربران فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات: گروهی از مهندسان پزشکی دانشگاه ویتز آفریقای جنوبی (University of the Witwatersrand) موفق شدند در قالب پروژه‌ای به نام «برینترنت» (Brainternet)، ذهن انسان را به شکل زمان واقعی به اینترنت متصل بکنند. برینترنت جریان امواج مغزی را به اینترنت منتقل می‌کند؛ به عبارت دیگر برینترنت ذهن انسان‌ها را در این شبکه‌ی جهانی، به گره‌های اینترنت اشیا تبدیل می‌کند.
آدام پانتانویتز (Adam Pantanowitz)، استاد دانشکده‌ی برق و مهندسی اطلاعات دانشگاه ویتز مخترع پروژه‌ی برینترنت، به مدت چهار سال روی توسعه‌ی آن توسط جیما-فایی چایت (Jemma-Faye Chait) و دنیل وینتر (Danielle Winter) نظارت می‌کرد.
پانتانویتز گفت:

برینترنت مرزهای جدیدی را برای سامانه‌های رابط ذهن و رایانه تعریف می‌کند. هم‌اینک اطلاعات قابل‌درک بسیار کمی از نحوه‌ی عملکرد مغز و پردازش داده‌ها توسط آن وجود دارد. پروژه‌ی ما تلاش می‌کند تا مردم درک ساده‌ای از ذهن خود و دیگران پیدا بکنند. این کار از طریق نظارت دائمی روی فعالیت‌ها و تعاملات مغز صورت می‌گیرد.

Paragraphs
رابط-ذهن-اینترنت-اشیا
رابط-ذهن-اینترنت-اشیا

برینترنت امواج مغزی جمع‌آوری شده با ابزارهای الکترومغزنگاری (EEG) را به جریانی زنده و منبع باز از ذهن تبدیل می‌کند. در این فناوری کاربر برای یک دوره‌ی طولانی مدت از کلاه‌های الکترومغزنگاری خاصی استفاده می‌کند که قابلیت اتصال را به اینترنت دارد. این وسیله جریان زنده‌ی امواج مغزی را به یک تراشه‌ی رزپری پای (Raspberry Pi) و رابط کاربری نرم‌افزاری –که شامل کدهایی است که به نرم‌افزار اجازه‌ی برقراری ارتباط را می‌دهد- منتقل می‌کند. در نهایت داده روی یک وبگاه به نمایش در می‌آیند. این عمل هم‌اکنون به صورت منبع باز رخ می‌دهد و عمومی مردم می‌توانند فعالیت‌های ذهن داوطلبان را مشاهده کنند.
وی افزود:

ما قصد داریم رابطی بین رایانه و ذهن انسان ایجاد بکنیم تا کاربران بتوانند محرکی ایجاد کرده و پاسخ آن را مشاهده کنند. برینترنت می‌تواند فرایند طبقه‌بندی فایل‌ها را از طریق نرم‌افزارهای موبایلی که داده‌های الگوریتم یادگیری ماشینی را فراهم می‌کند، بهبود دهد. در آینده این داده‌ها قابلیت انتقال در هر دو جهت ورودی و خروجی از مغز را خواهند داشت.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.