about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت های چینی«بایدو» و «پونی۰آ آی»(Pony.ai) اجازه یافته اند تا خودروهای خودران شان را بدون راننده در شهر پکن آزمایش کنند.

به گزارش کارگروه فناوری ارتباطات سایبربان به نقل از ورج، این نخستین باری است که سرویس های تاکسی رباتیک در چین چنین اجازه ای دریافت می کنند. هرچند هر دو شرکت اعلام کرده اند اکنون نیازی به حضور فردی در صندلی راننده در خودروهایشان ندارند، اما همچنان باید یک ناظر در خودرو حاضر باشد.

علاوه بر آن باید و پونی. آ آی هنوز نمی توانند در سراسر شهر پکن فعالیت کنند. فعالیت آنها محدود به منطقه ای با مساحت ۶۰ کیلومتر مربع در ییژوانگ واقع در پکن است که ۳۰۰ هزار نفر ساکن آن هستند.

هرچند بایدو می تواند ۱۰ خودروی خودران در این منطقه آزمایش کند اما شرکت پونی.آ آی فقط مجاز به استفاده از ۴ خودروی خودران در این منطقه است. هر دو شرکت تصمیم دارند تعداد خودروهای خودران شان را در جاده افزایش دهند اما مشخص نیست این برنامه چه زمانی عملیاتی می شود.

مقامات پکن در اصل در نوامبر ۲۰۲۱ به دو شرکت اجازه دادند تاکسی های رباتیک شان را در منطقه یاد شده آزمایش کنند، هرچند از هر دو شرکت خواسته شد تا برای احتیاط راننده ای پشت فرمان این وسایل نقلیه حاضر باشد.

طبق گزارش تک کرانچ افراد می توانند با استفاده از اپ « آپولو گو» بایدو از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعداز ظهر تاکسی درخواست سفر با تاکسی رباتیک ثبت کنند. شرکت پونی۰آ آی نیز اپ « پونی پایلوت پلاس» را برای درخواست تاکسی رباتیک از ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر ارائه کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.