about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تأیید ائتلاف جدانشدنی سایبری ایران و روسیه

سفارت روسیه در لندن ادعای سوء‌استفاده سایبری روسیه از زیرساخت‌های ایران را اختلاف‌افکنی رسانه‌ها نامید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی سفارت روسیه در لندن ادعای خبرگزاری بی‌بی‌سی (BBC) مبنی‌بر سوءاستفاده روسیه از زیرساخت‌های سایبری ایران را تعبیری پلید از گزارش‌ سازمان‌های اطلاعاتی در خصوص هویت گروه هکری تورلا (Turla) قلمداد کرد. سفارت روسیه در بیانیه مطبوعاتی ۲۴ اکتبر اعلام کرد: «مطالب منتشر شده تعبیری پلید از گزارش مختصر مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس و آژانس امنیت ملی ایالات‌متحده است. دستگاه‌های امنیتی انگلیس اتهامی علیه روسیه و شهروندان روسیه مطرح نکرده‌اند، اما با سوءظن می‌گویند گروه هکری تورلا متعلق به روسیه است. دستگاه‌های امنیتی جزئیات فنی زیادی در خصوص روش‌های انجام حملات سایبری این گروه بیان کرده‌اند، اما نگفته‌اند دقیقاً چه سازمان‌هایی در چه کشورهایی در برابر عملیات مخرب تورلا آسیب‌دیده‌اند، فقط اعلام‌کرده‌اند که احتمالاً از زیرساخت‌های ایران برای حمله استفاده‌شده است، اگرچه این نیز دستاویزی برای رسانه‌ها شده تا اقدام به فتنه‌گری کرده و میان ایران و روسیه اختلاف اندازند. روسیه به‌کرات به مقامات انگلیس پیشنهاد کرده یک گفتگوی کارشناسی دوجانبه تدارک ببینند تا چنانچه واقعاً نگرانی‌هایی در حوزه امنیت سایبری وجود دارد، برطرف گردد، اگرچه هنوز پاسخی دریافت نکرده است.» 

خبرگزاری بی‌بی‌سی به‌تازگی با انتشار گزارشی مدعی شده بود مرکز ملی امنیت سایبری انگلستان به همراه آژانس امنیت ملی آمریکا در بیانه‌ای مشترک اعلام کرده‌اند که اعضای گروه هکری تورلا  عملیات جاسوسی سایبری ایرانی را تحت کنترل خود درآورده‌اند تا وانمود کنند ایران مسئول حملات سایبری است. عملیات درراستای حمله به سازمان‌های دولتی و صنعتی بوده و روس‌ها در تلاش بوده‌اند تا با بهره‌بردای از ابزارهای سایبری ایران، این کشور را مسئول حمله به 35 کشور وانمود سازند. این دو سازمان مدعی شدند که گروه هکری تورلا با بهره‌برداری از دو بدافزار نورون (Neuron) و ناتیلوس (Nautilus) گروه هکری Oilrig، به سرورهای 35 کشور دنیا دسترسی پیدا کرده‌ است. 

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.