about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سیستم‌های اسرائیلی البیت، رادیوهای سرباز شخصی «E-LynX» را به ارتش آلمان ارائه می‌دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ غول دفاعی اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems)، همراه با شرکت تابعه آن، سیستم‌های البیت آلمان (Elbit Systems Germany)، رادیوهای سرباز شخصی ارتش آلمان موسوم به «E-LynX» را تأمین خواهند کرد. این معامله شامل 15227 دستگاه به ارزش 162 میلیون یورو است.

براساس گزارش وب‌سایت آلمانی ایسوت (ESUT)، در مرحله اول دستگاه‌هایی به ارزش 23.2 میلیون یورو تا سال 2026 عرضه می‌شود. علاوه بر این، خدمات اضافی تا سال 2028 به مبلغ 85 میلیون یورو و خدمات اختیاری با حجم 53.8 میلیون یورو در سال‌های 2029 و 2030 وجود دارد.

این مقاله ادعا می‌کند که برای اولین بار، ارتش آلمان قصد دارد کاری کند که واحدهایش بتوانند عملیاتهای شبکه‌ای در عملیات‌های زمینی و یک شبکه اطلاعاتی و ارتباطی از پایین‌ترین سطح تاکتیکی سرباز پیاده‌شده تا تأسیسات قابل استقرار در سطح تاکتیکی هدایت کنند.

رادیوهای سرباز (PNR-1000) را می‌توان به عنوان رادیوهای قابل حمل استفاده کرد. البیت، دستگاه را بسیار سبک با حداقل وزن، اندازه و انرژی مورد نیاز توصیف می‌کند. این به ویژه برای پیاده‌نظام، نیروهای ویژه و واحدهای ضد تروریستی توسعه یافته است. رادیوهای خودرو با یک یا 2 کانال همان چیزی است که سیستم‌های البیت آن را «E-LynX Manpack» می‌نامد. این رادیو به پیوند نیروهای پیاده‌نظام در شبکه‌های مخابراتی سیار دوربرد کمک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.