about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دولت هند قصد دارد امنیت پاسپورت الکترونیکی جدید را در این کشور تأمین کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ دولت هند به پارلمان این کشور، با نام مستعار لوک سابا (Lok Sabha)، اطمینان داد که داده‌های گذرنامه الکترونیکی، که به زودی راه‌اندازی می‌شود، از طریق ویژگی‌های امنیت سایبری چند لایه محافظت خواهند شد.

س. جایشانکار (S. Jaishankar)، وزیر امور خارجه هند در پاسخ به سؤالات مطرح شده از سوی نمایندگان مجلس در پارلمان، هدف از صدور چنین گذرنامه الکترونیکی را آسان‌تر و روان‌تر کردن سفر و همچنین تضمین امنیت بهتر داده‌های گذرنامه دانست.

وی افزود :

«داده‌ها از طریق فرآیند شخصی‌سازی در یک تراشه قرار می‌گیرند و برای چاپ آن به یک چاپگر تخصصی نیاز است. کلیدهای دیجیتالی وجود خواهد داشت که امنیت داده‌ها مانند امضای دیجیتال را تضمین کند. به این ترتیب چندین لایه وجود دارند.»

شاشی تارور (Shashi Tharoor)، نماینده کنگره از «Thiruvananthapuram» این موضوع را در پارلمان مطرح کرد و از دولت خواست تا با بیان اینکه صدور چنین چیزی بدون بررسی قبلی خطرناک است، موضوع امنیت سایبری مربوط به گذرنامه الکترونیکی را روشن کند. تارور اظهار داشت که به این ترتیب داده‌ها می‌توانند به‌وسیله باندهای بین‌المللی، شرکت‌های بازاریابی، گروه‌های دیگر یا حتی گروه‌های تروریستی به سرقت بروند.

این نماینده هندی توضیح داد :

«طبق مطالعات جهانی، انواع شناسایی فرکانس رادیویی (RFIDs) را می‌توان از بین برد. گروه‌های تروریستی، شرکت‌های بازاریابی یا هر کسی می‌تواند این کار را با کمک فناوری مناسب انجام دهد. بنابراین نگرانی ما این است که آیا ما شهروندان خود را در معرض خطر بیشتری قرار خواهیم داد؟ اگر تراشه از بین برود، اطلاعات حیاتی در مورد شهروندان می‌تواند به دست دیگران بیفتد. گذرنامه یک سند ضروری است، اما شما باید آن را به تعدادی از مکان‌ها بدهید، بنابراین چه نوع اقدامات امنیتی می‌توان برای اطمینان از امنیت اطلاعات شهروندان انجام داد.»

ام‌کی راکاوان (M.K. Raghavan)، یکی دیگر از نمایندگان کنگره، در این خصوص خاطرنشان کرد :

«چه اقداماتی برای اطمینان از امنیت اطلاعات شهروندان هندی که قصد استفاده از گذرنامه‌های الکترونیکی مبتنی بر تراشه را دارند، انجام شده است؟ درحقیقت، این نقض حق حریم خصوصی نیست. حدود 4.5 کرور تراشه برای چنین گذرنامه‌های RFID و بیومتریک به زودی سفارش داده می‌شود. دولت احتمالاً ظرف 6 ماه آینده صدور گذرنامه‌های الکترونیکی را آغاز خواهد کرد.»

نیرمالا سیتارامان، وزیر دارایی هند، اخیراً بودجه‌ای را در بودجه اتحادیه ۲۲ برای پاسپورت الکترونیکی با RFID و بیومتریک اعلام کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.