about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تأسیس 20 مرکز فیزیکی سایبری در هند

هند، مأموریت ملی تحقیقات روی هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، اینترنت اشیا و محاسبات کوانتومی را با بودجه 3660 کرور آغاز خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آشوتوش شرما (Ashutosh Sharma)، دبیر بخش علوم و فن‌آوری در صد و شصتمین دوره کنگره علوم هند اعلام کرد که آینده علم در دستگاه‌های هوشمند و ارتباط میان سایبر و سیستم‌های فیزیکی خواهد بود و هند آماده رویارویی با این چالش است.

شرما گفت :

ما شاهد افزایش دستگاه‌های هوشمند خواهیم بود و سیستم‌های فیزیکی سایبری با توانایی درک، تصمیم‌گیری و عمل وجود خواهند داشت. همچنین ارتباطات بیشتری در آینده دیده می‌شوند – مثلاً یک شبکه از ماشین‌های بدون راننده – که از اشتباهات یکدیگر درس می‌گیرند.

وی در ادامه افزود:

هند، مأموریت ملی تحقیقات روی هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، اینترنت اشیا و محاسبات کوانتومی را با بودجه 3660 کرور آغاز خواهد کرد. کار بر روی ایجاد مراکزی که در زمینه‌های مختلف تحقیقاتی کار خواهند کرد، از سال مالی آینده آغاز خواهد شد.

در مجموع 20 مرکز در هند تأسیس خواهد شد. این مراکز زیر نظر مؤسسات عالی موجود مانند: مؤسسه فناوری (IIT) و مؤسسه علوم هند (IISc) به فعالیت خواهند پرداخت.
 

تازه ترین ها
گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.