about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اَبَرداده به مجموعه داده‌هایی گفته می‌شود که پردازش آن‌ها فراتر از توان نرم‌افزاری در یک زمان قابل‌قبول بوده و پردازش این داده‌ها تا حد زیادی به انسان‌ها و نظارت آن‌ها وابسته است.
محققان دانشگاه ام‌آی‌تی می‌خواهند وابستگی پردازش ابر داده از انسان‌ها را تا حد زیادی از بین ببرند. به همین منظور نوعی سامانه‌ی هوش مصنوعی با نام سامانه علمی داده1 ایجاد کردند. برای آزمایش این سامانه 3 دوره رقابت با شرکت 906 گروه و این هوش مصنوعی برگزار شد. سامانه علمی داده موفق شد 615 گروه از 906 گروه مذکور را شکست دهد و با سرعت بیشتری ابر داده‌ها را پردازش کند. این رقابت برای پیش‌بینی الگوها در داده‌های ناآشنا بود.
در 2 مسابقه از 3 مسابقه‌ی برگزار شده این سامانه موفق شد با احتمال 94 و 96 درصد پیش‌بینی درستی انجام داده و در رقابت پیروز شود. در مسابقه‌ی سوم این میزان کاهش داشته و به 87 درصد رسید. نکته‌ی قابل‌توجه این است که گروه‌های انسانی برای یافتن الگوریتم چندین ماه تلاش می‌کردند؛ اما سامانه علمی داده این کار را بین 2 تا 12 ساعت انجام می‌داد.
مکس کانتر (Max Kanter)، دانشجویی که مسئولیت تحقیق پروژه‌ی سامانه علمی داده برعهده داشته است، گفت: «ما به سامانه‌ی عملی داده به عنوان یک وسیله برای تکمیل و کمک به وظیفه‌ی انسان‌ها نگاه می‌کنیم. داده‌های بسیاری وجود دارند که هیچ کاری انجام نداده و پردازش نمی‌شوند؛ بنابراین ممکن است ما بتوانیم با استفاده از این روش شروع به پیش روی کنیم.»
کیلان وِراماچانِنی (Kalyan Veeramachaneni)، دانشمند محقق در آزمایشگاه علوم رایانه‌ وهوش مصنوعی ام‌آی‌تی و استاد راهنمای این پروژه‌، اعتقاد دارد می‌توان از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای حل مشکل پردازش ابر داده‌ها استفاده کرد. به عنوان مثال می‌توان میزان برق تولیدی از مزرعه توربین‌های بادی را تعیین کرده یا احتمال خطر ترک دوره‌های تحصیلی آنلاین توسط دانش آموزان را پیش‌بینی کرد.

بخش دوم

_____________________________

 1) Data Science Machine

 

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.