about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هکرها با استفاده از بدافزار «Ryuk» حملاتی علیه بیمارستان‌ها تدارک دیده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی افرادی ناشناس با استفاده از بدافزار ریوک (Ryuk) اقدام به حملات سایبری علیه بیمارستان‌ها کرده‌اند. 

نشریه بلیپینگ کامپیوتر در این خصوص با اپراتورهای مشهورترین رمزنگارها همچون Maze ،DoppelPaymer ،Ryuk ،Sodinokibi ،PwndLocker و Ako ارتباط برقرار کرده و اطلاعاتی در خصوص حملات سایبری آن‌ها درحالی‌که کشورهای دنیا با آمار فزاینده شیوع کرونا مواجه هستند، کسب کرده است. 

اپراتورهای DoppelPaymer و Maze اعلام کرده‌اند حملات خود علیه بیمارستان‌ها را متوقف کرده‌اند. محققان پاسخی از سوی اپراتورهای ریوک دریافت نکرده‌اند و اما یکی از کارشناسان شرکت سوفوس (Sophos) در توئیتی نوشته است که یکی از مراکز ارائه‌دهنده خدمات پزشکی و پرستاری در آمریکا هدف حملات ریوک قرارگرفته است. 

کارشناسان شرکت «SentinelOne» نیز گفته‌اند طی یک ماه گذشته 9 بیمارستان در ایالات‌متحده آمریکا هدف حملات این بدافزار قرارگرفته است. 

پیشتر یکی از شرکت‌های برتر فهرست فورچون و شرکت ارائه‌دهنده خدمات مهندسی و صنعتی به نام امکور گروپ (EMCOR Group) هدف حملات بدافزار ریوک (Ryuk) قرارگرفته بود. 

طبق بیانیه رسمی شرکت امکور، این حمله در تاریخ 15 فوریه 2020 رخ‌داد و درنتیجه آن برخی از سیستم‌های کامپیوتری تحت تأثیر قرارگرفت و اما خوشبختانه اطلاعات کارکنان و مشتریان شرکت سرقت نشد. 

بدافزار ریوک در ماه سپتامبر 2019 شناسایی‌شده و امکان سرقت داده‌های محرمانه نظامی، دولتی و بانکی را به هکرها می‌دهد. 

این بدافزار با مقایسه کلمات کلیدی در نام فایل‌ها اقدام به سرقت محتوا می‌کند. ریوک کلمات خاصی را در نام فایل‌های دولتی و نظامی جستجو می‌کند و اگر شباهتی پیدا شود، محتوا را سرقت می‌کند. 

در برخی نسخه‌های ریوک تنها فایل‌هایی با پسوند «docx» و «xlsx» که به ترتیب برای ورد و اکسل هستند اسکن می‌شوند و اخیراً نیز 7 پسوند جدید به آن اضافه‌شده است که امکان جستجوی فایل‌های «PDF»، تصاویر «JPG» و کیف پول‌های ارزهای دیجیتال را فراهم می‌سازد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.