about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

موسسه تحقیقاتی «پیو» در جدیدترین تحقیقاتش، به نتایج جالبی درباره نگاه مردم آمریکا به شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» دست یافته است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از المیادین، بر اساس نظرسنجی جدید موسسه «پیو»، از هر ۵ آمریکایی ۳ نفر معتقدند که «تیک‌تاک» تهدیدی برای امنیت ملی آنهاست.
 
۶۴ درصد از ۵ هزار و ۱۰۱ آمریکایی که در نظرسنجی «پیو» شرکت کردند، اعلام کردند که درباره سیاست‌های استفاده از داده‌های برنامه «تیک‌تاک»، بسیار زیاد یا تا حدودی نگران هستند.
 
از هر ۵ شرکت‌کننده در این نظرسنجی، فقط یک نفر اظهار داشت که این برنامه را تهدیدی برای امنیت ملی کشورش نمی‌داند.
 
«تیک‌تاک» در ماه مارس (اسفند) در آمریکا ۱۵۰ میلیون کاربر داشت.
 
مرکز تحقیقات «پیو» این مطالعه را در اواسط ماه مه (اردیبهشت) انجام داد یعنی درست پس از اینکه مونتانا به عنوان اولین ایالت آمریکا، «تیک‌تاک» را غیرقانونی اعلام کرد.
 
 «تیک‌تاک» در حال حاضر برای لغو این ممنوعیت شکایت کرده است.
 
«اینسایدر» قبلاً گزارش داده بود که مقامات آمریکایی از سال ۲۰۲۰ در تلاش بوده‌اند که استفاده از «تیک‌تاک» را محدود کنند.
 
نیمی از ایالت‌های آمریکا استفاده از «تیک‌تاک» را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرده‌اند.
 
باوجود فراگیری بسیار زیاد این برنامه در آمریکا، کمپین‌های ممنوعیت «تیک‌تاک» به دلیل نگرانی‌هایی که درباره امنیت داده‌ها مطرح می‌شود، مورد توجه قرار گرفته است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.