about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بیشتر شدن اتصال ب.ام‌.و به اینترنت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ همانطور که از نام این سیستم مشخص است، ریشه در ارتباط دارد. شرکت ب.ام‌.و با همکاری اپراتور دویچه تله‌کام این قابلیت را ارتقا بخشیده تا به آن اینترنت پرسرعت 4GLTE، وای‌فای، هات‌اسپات و فناوری جدید eSIM را بیفزاید.

این فناوری جدید به عنوان جایگزینی برای سیم‌کارت‌های سنتی تلفن‌های همراه توصیف شده است. از این سیم‌کارت برای برقراری ارتباط اینترنتی LTE در درون خودرو استفاده می‌شود. با این خط اینترنتی، می‌توان یک هات‌اسپات دارای کلمه عبور را فعال کرد که تا 10 دستگاه را به اینترنت وصل خواهد کرد. در نتیجه همه مسافران خودرو می‌توانند بطور جداگانه به شبکه نت وصل شوند.

شرکت ب.ام‌.و موتورراد نیز از این ارتباط پرسرعت اینترنتی برای ارائه یک ماژول تلفن‌همراه به موتورسواران استفاده خواهد کرد. این فناوری در درجه اول برای ارائه اطلاعاتی به موتورسوار مانند هشدار در مورد ترافیک احتمالی استفاده خواهد شد.

علاوه بر آن، این شرکت قصد دارد سیستم تلفن اضطراری هوشمند (eCall) را نیز معرفی کند. این سیستم که در حال حاضر در برخی از خودروهای ب.ام‌.و وجود دارد، بطور خودکار در زمان بروز تصادف به یک مرکز تلفنی ب.ام‌.او برای ارسال اطلاعات ضروری متصل می‌شود تا خدمات اورژانس در صورت نیاز ارسال شود. یک ارتباط صوتی نیز برقرار خواهد شد تا زاننده در صورت نیاز بتواند اطلاعات بیشتر را ارائه کند.

این شرکت خودروسازی آلمانی پیش از این با شرکت دویچه تله‌کام برای ساخت اپلیکشن خانه هوشمند همکاری کرده بود. این برنامه از سال 2015 به عنوان بخشی از سیستم ConnectedDrive در دسترس قرار داشته که به کاربران اجازه می‌دهد نور و دمای خانه خود را کنترل کنند.

ویژگی وای‌فای هات‌اسپات نخستین بار در اکتبر سال 2015 بر روی مجموعه بی‌.ام‌.و سری 7 نصب شد و از این ماه قرار است بر روی مدل‌های بیشتری استفاده شود. سیستم eCall نیز از سال آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.