about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

موسسه خبری سایبربان: گوگل در گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه‌ی چهارم خود، پرده از نکته‌ی جالب توجهی برداشت و این نکته درآمد بیشتر این غول جستجو از فروش محصولات سخت‌افزاری در مقابل عایدی از کسب‌و‌کار اصلی این کمپانی بزرگ، یعنی جستجو است.
در لیست محصولات سخت‌افزاری این کمپانی که نشان از درآمد بالای این بخش برای گوگل دارد، نسل جدید تلفن‌هوشمند گوگل و دانگل سخت‌افزاری ChromeCast حضور دارند. Chromecast لقب پرفروش‌ترین محصول سخت‌افزاری گوگل را در سه‌ماهه‌ی چهارم سال 2013 میلادی به خود اختصاص داده است. گوگل محصول ارزان‌قیمت خود را در تعطیلات سال نوی میلادی در قالب‌های بسته‌های تخفیفی به بازار عرضه کرد که یکی از عوامل فروش بالای آن شمرده می‌شود.
پاتریک‌پیچت، رئیس‌امورمالی گوگل در سخنان خود در مورد محصولات سخت‌افزاری چنین اظهار نظر کرده است: نکسوس 5 و کروم‌کست از محصولات سخت‌افزاری گوگل هستند که محرک خوبی برای گوگل بودند. نکسوس 5 یکی از قوی‌ترین بازیگران گوگل در عرصه‌ی سخت‌افزار در سه‌ماهه‌ی چهارم بوده است.
هرچند وی اطلاعات دقیقی از میزان فروش هر یک از ابزارهای سخت‌افزاری گوگل ارائه نداده است. به‌‌نظر می‌رسد گوگل رفته‌رفته در فروش محصولات سخت‌افزاری، مخصوصاً تلفن‌های‌هوشمند و تبلت‌های سری نکسوس تجربیات بهتری را کسب خواهد کرد. هرچند شایعاتی در مورد عدم طراحی و توسعه‌ی محصولات سری نکسوس منتشر شده است؛ اما نمی‌توان تا زمان تأیید رسمی این‌گونه اخبار، به آن‌ها استناد کرد.
شاید بتوان سیاست‌های سخت‌افزاری گوگل را همچون ارائه‌ی نکسوس 5 در رنگ‌های مختلف و عرضه‌ی نکسوس‌ها با همکاری لنوو را در ادامه‌ی موفقیت‌هایی عنوان کرد که در سه‌ماهه‌ی چهارم سال 2013 کسب شده است. در کنار عرضه‌ی جهانی محصولات سری نکسوس، شاهد عرضه‌ی بین‌المللی کروم‌کست نیز تا پایان سال جاری خواهیم بود. همچنین باید به این محصولات، گوگل‌گلس را نیز اضافه کرد. باید خرید کمپانی نست را که در زمینه‌ی تولید محصولات حرارتی‌هوشمند فعالیت می‌کند، به لیست تولیدات سخت‌افزاری گوگل اضافه کرد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.