about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

بیست ساله شدن IPv6

 به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ IPv6 بیستمین سال خود را پشت سر گذاشت، و این نقطه عطف مهم در حالی جشن گرفته شده که این پروتکل توانسته برای نخستین بار حدود بیست درصد سهم کاربران را از آن خود نماید.
دلایل زیادی باعث شده که پیشرفت و همه‌گیر شدن این پروتکل همچنان فاصله زیادی از نقطه موردنظر داشته باشد،‌ با این حال انتظار می‌رود که در سال 2016 تبدیل به جریان غالب گردد.
به‌عنوان مثال در بریتانیا شرکت‌های بزرگ مخابراتی در ماه‌های آتی، الحاق به این پروتکل را در برنامه خود دارند.
IPv6 مزایای فراونی نسبت به IPv4 دارد، و مهم‌ترین این برتری‌ها عبارت است از این‌که ظرفیت در این پروتکل جدید، از لحاظ نظری نامحدود است،‌ بدین معنا که مشکلات ظرفیتی مربوط به شبکه‌های در حال گسترش،‌ دیگر به چشم نخواهند آمد.
همچنان که IPv6 باعث افزایش قابل‌توجه سرعت تبادل اطلاعات می‌گردد، بر میزان امنیت شبکه نیز ارتقاء می‌یابد.
برخی شرکت‌ها و سازمان‌ها هم‌اکنون خود را به IPv6 مجهز کرده‌اند. قبل از فرارسیدن کریسمس گزارش شد که وزارت دفاع بریتانیا در حال استفاده از این پروتکل است، و بدین ترتیب هزاران آدرس IPv4 را بلااستفاده و آزاد کرده است.
ویژگی مهم دیگر IPv6 این است که این پروتکل به میزان قابل‌توجهی قابل انطباق با "اینترنت اشیاء" است. نسخه 4.2 بلوتوث در دل خود با IPv6 سازگار است که بدین ترتیب، ابزارهای ریز و درشت در داخل شبکه می‌توانند به‌راحتی با اینترنت مرتبط گردند.
مطابق آخرین آماری که گوگل منتشر کرده است، در روزهای پایانی هفته، میزان کاربران IPv6 از دهد درصد فراتر می‌رود،درحالی‌که این میزان در روزهای کاری هفته به حدود هشت درصد می‌رسد. بدین ترتیب به نظر می‌رسد که رشد گرایش به IPv6 از میان کاربران باند پهن خانگی صورت می‌گیرد.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.