about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بیت کوین به وسیله فرانسه و آلمان مسدود می شود؟

مقامات ارشد اقتصادی آلمان و فرانسه به دلیل نوسان در قیمت بیت کوین و سایر ارزهای رمزپایه خواستار جلوگیری از آن شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از telegraph؛ مقامات کشورهای فرانسه و آلمان با ارسال نامه ای به وزرای اقتصاد گروه 20  به خطراتی که سرمایه گذاران را در این رابطه تهدید می کند، اشاره کردند. در این نامه  که به امضای وزرای اقتصاد فرانسه و آلمان پیتر آلمایر (Peter Altmaier)  و برونو مایر (Bruno le Maire) رسید، درخواست شد تا جلسه ای در رابطه با موضوع یاد شده در نشست سال جاری گروه 20 برگزار شود.

در این نامه اشاره شد:

توکن ها و پتانسیل آن برای نوآوری مالی نباید به کسانی که از آنها بدترین استفاده را می کنند محول شود. فرانسه و آلمان تدابیر شدیدی در رابطه با ارزهای مجازی در زمینه ضد پول شویی و تامین مالی ضد تروریسم اندیشیده اند. به علاوه، اتحادیه اروپا نیز در همین راستا قدم بر می دارد؛ گر چه مقاومت در برابر به کارگیری ارزهای مجازی برای اهداف مجرمانه  نیازمند هماهنگی بین المللی است.

در این نامه که امضای روسای بانک های مرکزی آلمان و فرانسه نیز به چشم می خورد، آسیب های ارزهای رمزپایه را مورد اشاره قرار داده و تشریح می کند که اطلاعات ناکافی در رابطه با سکه های دیجیتال، آن ها را در رسانه و فضای مجازی  اشتباها  ارز نامیده که باعث می شود سرمایه گذاران ریسک بزرگی را متحمل شوند.

علیرغم درخواستی که از ملت ها برای جلوگیری از خطرات مرتبط با بیت کوین شد، امضا کنندگان این نامه جنبه های مثبت به کار گیری بلاک چین (صنعتی که این ارز ها را در برمیگیرد) را نیز توصیه کردند. این موضوع در حالی است که یک روز بعد، بانک مرکزی اتحادیه اروپا قلمداد کردن سکه های دیجیتال را به عنوان ارز تکذیب کرد.  
 

تازه ترین ها
وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.