about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

CISA، FBI و وزارت امنیت داخلی آمریکا بیانیه مشترکی را در مورد روش های نفوذ عاملین حمله به شرکت سولارویندز منتشر کردند.

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا، وزارت امنیت داخلی آمریکا و FBI اطلاعیه مشترکی را در مورد تاکتیک های به کار گرفته شده توسط هکرهای سولارویندز، منتشر کردند. 

در این اطلاعیه، در مورد روش های بکار گرفته شده توسط سرویس اطلاعات خارجی روسیه و شیوه حمله آن ها به آژانس های دولتی آمریکا صحبت شده است. 

به گفته آژانس اطلاعاتی آمریکا، آژانس اطلاعات خارجی روسیه در ابتدا با هدف جمع آوری اطلاعات سری، شبکه های دولتی، اندیشکده ها و شرکت های فناوری اطلاعات آمریکا را هدف قرار داد. 

بازیگران سایبری این حملات به نام های مختلفی مانند APT29، the Dukes، CozyBear و Yttrium شناخته می شوند. آمریکا به طور رسمی با تحریم روسیه، سرویس اطلاعاتی این کشور را مسئول این حملات معرفی کرد.

طبق گفته مسئولین آمریکایی، روش کار گروه APT29 ابتدا بدین صورت بوده است که به شبکه قربانی دسترسی پیدا می کردند و سپس به صورت ناشناس در آن شبکه فعالیت می کردند و اطلاعات حساسی را به دست می آوردند. اما حمله به سولار ویندز نشان از آن داشت که این گروه روش خود را تغییر داده است و بجای اجرای بدافزار بر روی شبکه هدف، به حمله به سرویس های ابری ایمیل روی آورده است. 

ظاهرا شباهت شیوه دسترسی هکرها به حساب های ایمیل این حمله با حملات پیشین سرویس اطلاعات روسیه، عامل اصلی ارتباط رویداد سولار ویندز و مایکروسافت به این کشور است. 

به اعتقاد آژانس اطلاعاتی آمریکا، استفاده از حساب های ایمیل آسیب پذیر باعث می شود احتمال شناسایی به حداقل برسد. 

از دیگر تاکتیک های بکار گرفته شده توسط APT29 می توان به روش اسپری کردن پسورد، بهره برداری از آسیب پذیری روز صفر موجود در وی پی ان  به منظور دسترسی به شبکه و اجرای بدافزار WELLMESS اشاره کرد. 

FBI و وزارت امنیت داخلی آمریکا به ارائه دهندگان سرویس توصیه کرده است تا سیستم تایید هویت کاربران خود را تقویت کنند و مانع سوءاستفاده از سرویس های خود شوند. 

این بیانیه بر روی ایمن سازی شبکه ها در برابر نرم افزارهای به ظاهر قابل اعتماد نیز تاکید ویژه دارد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.