about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بودجه‌ی 19 میلیارد دلاری امنیت سایبر کاخ سفید

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ کاخ سفید برای تقویت دفاع دیجیتال دولت آمریکا و آموزش مردم برای تقویت امنیت دیجیتالی آن‌ها، راه‌های جدیدی ارائه داده است.
طرح فعالیت امنیت سایبر ملی (The Cybersecurity National Action Plan)، پس از حمله به اداره مدیریت کارمندان آمریکا برای تقویت امنیت سایبری آمریکا مطرح شد. یکی از اهداف دولت از مطرح کردن این طرح، کمک به بهبود حفاظت شبکه‌ها، اطلاعات دولتی، اطلاعات حساس بانک‌ها، مراکز بهداشت و مراکز تجاری است.
به تازگی باراک اوباما، از کنگره‌ی آمریکا، بودجه‌ی 19 میلیارد دلاری را برای تقویت امنیت سایبری این کشور درخواست کرد. 3.1 میلیارد دلار از این بودجه، برای نوسازی و جایگزینی سامانه‌ها جدید اختصاص داده خواهد شد. این کار باهدف تقویت امنیت سامانه‌ها و شبکه‌های رایانه‌ای حساس دولت آمریکا اختصاص داده می‌شود تا امنیت داده‌های آن‌ها افزایش یابد.
کاخ سفید برای در این طرح، سمت جدیدی با عنوان «مسئول ارشد امنیت اطلاعات فدرال» در نظر گرفته است. وظیفه‌ی این فرد هماهنگ کردن روش‌های امنیت اطلاعات در سازمان‌های غیرنظامی است.
کاخ سفید همچنین اعلام کرد 62 میلیون دلار کمک‌هزینه مالی و تحصیلی برای افزایش مهارت‌های امنیت سایبر مردم و نیروهای امنیت سایبر آمریکا اختصاص خواهد داد.
شرکت امنیتی سیمنتک پیش‌بینی می‌کند تا سال 2019، آمریکا به 6 میلیون نیروی امنیت سایبر نیاز پیدا می‌کند. به همین علت دولت و شرکت‌های خصوصی آمریکا در حال آموزش نیروهای امنیت سایبر در قالب طرح‌های مختلف هستند.

بر اساس یک گزارش مستند از کاخ سفید، وزارت‌خانه‌های انرژی، تجارت و امنیت آمریکا با به‌کارگیری یک سری منابع، مرکز ملی مقاومت امنیت سایبر (National Center for Cybersecurity Resilience)، تأسیس کردند. تمام سازمان‌های دولتی و خصوصی می‌توانند امنیت خود را در یک محیط کنترل شده در این مرکز آزمایش کنند. به‌عنوان مثال این شرکت‌ها می‌توانند یک حمله سایبری به شبکه‌ی برق را در این مرکز شبیه‌سازی کنند.
اوباما دستور ایجاد شورای حریم خصوصی فدرال را امضا کرد. این شورا با هدف تهیه‌ی  دستورالعمل‌هایی برای حفظ حریم خصوصی راه‌اندازی می‌شود.

 

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.