about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

به کارگیری هوش مصنوعی در حوزه دفاعی

وزارت دفاع آمریکا پروژه‌ای تازه را آغاز کرده است تا هوش مصنوعی را به بسترهای مختلف حوزه‌ی دفاعی خود اضافه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ جک شاناهان (Jack Shanahan)، مدیر گروه عملیات عبور الگوریتم جنگ وزارت دفاع آمریکا (AWCFT1) در اولین سخنرانی عمومی خود چشم‌انداز و تلاش‌های افراد واحد خود را توضیح داد.
شاناهان اشاره کرد توسعه‌ی اولین الگوریتم آن‌ها تکمیل شده و 4 تای دیگر در مرحله‌ی آزمایش قرار دارند. اولین الگوریتم تا پایان سال تحویل داده خواهد شد و کلاس‌های اضافی، بسترها و تجهیزات آن دو طول 2018 به کار گرفته می‌شوند.
گروه عملیات عبور الگوریتم یا پروژه‌ی میون (Maven)، یکی از برنامه‌های وزارت دفاع آمریکا برای به کارگیری یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی در چالش‌های حوزه‌ی دفاعی است.
شاناهان توضیح داد با وجود منابع اطلاعاتی بسیار حجیمی که تحلیلگران هم‌اکنون به آن دسترسی دارند، بیشتر زمان آن‌ها به انجام کارهایی معمولی مانند مرتب‌سازی، برچسب‌گذاری و توصیف داده‌ها اختصاص داده می‌شود. وی امیدوار است، میون به متخصصان اجازه بدهد تا زمان خود را روی انجام وظایف منحصر به فردتری بگذارند.
وی گفت:

در حالی که تلاش‌های فعلی روی حسگرهای داده تصویربرداری پهپادهای "MQ-9" و "MQ-19" متمرکز است. هدف‌ها به بخش‌های کوچک‌تری شامل استخراج سند، مدیریت جمع‌آوری، بازی جنگ، شبیه‌سازی، علائم و هشدارها تقسیم‌بندی شده‌اند.

مدیر پروژه‌ی بالا با توجه به چشم‌انداز آینده‌ی خود گفت وزارت دفاع هیچ‌گاه نباید یک فناوری دیگری را از هوش مصنوعی بهره نمی‌برد، خریداری کند.
گروه پروژه‌ی میون هم‌اکنون از 10 نفر تشکیل شده است. اصلی‌ترین مسئله‌ای که این گروه با آن مواجه است، افرادی هستند که سعی دارند پیشرفت جامعه‌ی دفاعی را مختل کنند. در ادامه جک شاناهان مسائل مالکیت معنوی، شرکت‌های غیر سنتی، قوانین خرید، پیمانکاران سنتی، حقوق داده‌ها و قابلیت‌های همکاری را به عنوان تعدادی از چالش‌های پیش روی  این افراد مطرح کرد. البته وی اظهار کرد میون هم‌اکنون از استاندارد چارچوب «مکمل مقررات مالکیت فدرال دفاع» (DFARS)  بهره می‌گیرد. وی همچنین عنوان کرد بیش از 130 شرکت کوچک و بزرگ به مشارکت در پروژه‌ی یاد شده علاقه‌مند هستند.
با وجود این که شاناهان معتقد است میون می‌تواند به جامعه‌ی دفاعی کمک بکند، خاطرنشان کرد بهره گرفتن از قابلیت‌های فضای ابری برای موفقیت این طرح ضروری است.
وی اشاره کرد فضای ابری مخصوص میون به صورت جداگانه از خدمات ابری پنتاگون توسعه داده شد؛ اما هنوز مورد تایید قرار نگرفته‌اند. پیشرفت در محاسبات کوانتومی و روش‌های آموزشی که به میزان داده‌ی عظیمی نیاز ندارند، می‌تواند در کوتاه‌مدت باعث بهبود توانایی‌های گروه بشود.
شاناهان به صورت خلاصه هدف میون را شروعی کوچک و متمرکز و دستیابی به موفقیت در آینده‌ای نزدیک ذکر کرد.

_______________________________________

1- Department of Defense’s Algorithmic Warfare Cross-Functional Team

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.