about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

به کارگیری روبات‌ها در ارتش تا 2028

وزیر نیروی زمینی آمریکا معتقد است این کشور تا ده سال آینده، به صورت گسترده از روبات ها در میدان جنگ استفاده می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از « defensesystems»؛ بر پایه چشم‌انداز راه بردی مارک اسپر (Mark Esper)، وزیر نیروی زمینی آمریکا، روبات‌ها بسیار حیاتی هستند. وی می‌خواهد وسایل نقلیه‌ی بی راننده تا سال 2028 در میدان جنگ حضور پیدا کنند.

اسپر اعلام کرد که پیش نویس اسناد چشم انداز وی در رابطه با یکپارچه شدن وسایل نقلیه خودمختار با ارتش به زودی منتشر خواهد شد.

اسپر گفت:

من فکر می کنم که روباتیک، توانایی متحول کردن جنگ را دارد. همچنین معتقدم اولین کسی که به این فناوری دست پیدا کند، مزیت منحصر به فردی را در میدان مبارزه به دست خواهد آورد.

وی افزود:

هدف من سال 2028 است. تا آن زمان، وسایل خودمختار و نیمه مستقل، قابلیت حضور در میدان جنگ دارند. با این تجهزیات می توانیم جنگیده، خود را تقویت کنیم و به ملزومات خود دست یابیم.

وزیر نیروی زمینی آمریکا بیان کرد:

نیروی زمینی سال 2028 قادر خواهد بود در مقابل هر دشمنی، در هر زمانی و هرمکانی پیروز شود. این کار به کمک وسایل نقلیه با یا بدون سرنشین، سامانه های نگهداری و سلاح های جدید امکان پذیر می شود.

زمانی که از مارک اسپر در رابطه با نگرانی ها نسبت به انقراض انسان توسط روبات ها سوال پرسیده شد، پاسخ داد، قصد تولید «T-3000» در مجموعه ی ترمیناتور را ندارند.

البته وی اشاره کرد که برنامه ی وسایل نقلیه ی بدون سرنشین نیروی زمینی، شباهت بسیار زیادی به پهپاد پردیتور (Predator) نیروی هوایی دارد. بهترین حالت زمانی پیش می آید که این تجهیزات قابلیت محافظت بهتر از سربازان و دور کردن آنها از خط مقدم مبارزه، تقویت تحرک پذیری و توانایی های تاکتیکی را داشته باشند. به علاوه نیروی زمینی می تواند تانک های کوچک تر و سبک تری را تولید کند؛ زیرا هیچ انسانی در آنها وجود ندارد.

مقام مذکور در نهایت توضیح داد:

در دیدگاه من، سربازها در حلقه ی نیروها وجود خواهند داشت، آنها باید حضور داشته باشند. میدان مبارزه بسیار پیچیده است.

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.