about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدافعان سایبری، از کشورهای مختلف ناتو، برای اشتراک‌گذاری اطلاعات و تجربیات خود، بستری تازه یافته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروهای دفاعی متخصص در حوزه سایبری، از سراسر کشورهای عضو ناتو، با شکل‌گیری یک هاب امنیتی جدید ازسوی پیمان آتلانتیک شمالی، فضایی تازه برای هم‌رسانی اطلاعات و راهکارهای امنیتی در یک بستر رمزگذاری شده با امنیت بالا یافته‌اند. این انجمن، روز سه‌شنبه، 12 فوریه، ازسوی آژانس ارتباطات و اطلاعات ناتو (NCIA) راه‌اندازی شد.

گروه‌های پاسخ اضطراری به حوادث رایانه‌ای 5 کشور بلژیک، فرانسه، هلند، بریتانیا و ایالات‌ متحده، درحال حاضر، به شبکه تجارت محافظت شده ناتو متصل شده‌اند و همه 29 کشور عضو این پیمان نظامی، تا پایان امسال، به این شبکه دسترسی خواهند یافت.

راه‌اندازی انجمن مدافعان سایبری ناتو، موسوم به «مرکز همکاری‌های امنیتی سایبری» (Cyber Security Collaboration Hub)، اولین گام به منظور ایجاد یک مرکز اطلاعات برای کشورهای عضو این پیمان نظامی به شمار می‌رود. این ابتکار، نخستین بار، سال گذشته ازسوی ینس استولنبرگ (Jens Stoltenberg)، دبیر کل ناتو اعلام شد.

وی در این مورد گفت:

یکی از نقش‌های کلیدی ناتو در فضای مجازی، اقدام به منظور احداث مرکزی برای تبادل اطلاعات، آموزش و تقویت تخصص است.

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.