about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به روز رسانی واتساپ بتا ۲.۲۱.۲۲.۳ دارای تغییر در ویژگی تصویر در تصویر است که تجربه کاربری بهتری را برای افراد فراهم می‌ کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از انگجت، یک به روز رسانی جدید برای برنامه پیام رسان واتساپ بتا در Google Play ارائه شده که نسخه برنامه را به ۲.۲۱.۲۲.۳ ارتقا داده است. ظاهراً در این به روز رسانی، یک نسخه جدید و طراحی مجدد از ویژگی تصویر در تصویر وجود دارد که به کاربران امکان می‌دهد پیوند‌های ویدئویی را که از طریق برنامه با آنها به اشتراک گذاشته شده است را مشاهده کنند. این تغییر کاملاً جنبه زیبایی دارد، نسخه قدیمی دارای کنترل‌های پخش/مکث، اشتراک گذاری و نمایش تمام صفحه در پنجره ویدئو بود، در حالی که رابط کاربری طراحی شده یک نوار کنترل را معرفی می‌کند.

اکنون همه کنترل‌های فیلم‌های تصویر در تصویر در یک نوار خاکستری در زیر خود فیلم قرار داده شده و هیچ تغییری در عملکرد ایجاد نشده است. با این وجود، داشتن کنترل‌های خارج از جعبه PiP باید تجربه کاربری مشاهده را کمی بهبود بخشد.
محدودیت‌های قبلی PiP در واتساپ هنوز در نسخه جدید UI اعمال می‌شود و می‌توان از پیوند‌های YouTube، Instagram و Facebook و همچنین ShareChat و Streamable استفاده کرد. این ویژگی با تماس‌های ویدئویی نیز کار می‌کند. البته رابط کاربری PiP بازطراحی شده فعلا فقط در نسخه بتا برنامه موجود است، اما احتمالاً در آینده نزدیک به نسخه پایدار راه پیدا می‌کند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.