about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

به روز رسانی تلگرام

تلگرام برای مک و آی او اس به روز رسانی شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ تلگرام اندروید، iOS، ویندوز و مک با دریافت یک به‌روزرسانی، قابلیت ایجاد نظرسنجی‌های درون برنامه‌ای را دریافت کرد.

حالا می‌توانید در گروه‌ها و کانال‌ها مستقیما با مراجعه به بخش Attachment (آیکن سنجاق) نظرسنجی بسازید.

قابلیت نظرسنجی در گروه ها و کانال های تلگرام از جمله ویژگی هایی است که مدت ها است با آن آشنا هستیم و شاید تاکنون از آن ها استفاده کرده باشیم.

 تا پیش از این برای ایجاد نظرسنجی در کانال ها و یا گروه های تلگرام، مجبور به استفاده از ربات های نظرسنجی بودیم که قادر بودند این قابلیت را برای ما ایجاد کنند تا با استفاده از آن ها یک نظرسنجی ایجاد کنیم. 

اما در تازه ترین بروز رسانی تلگرام، این قابلیت به صورت بخشی از برنامه درآمده و از این پس کاربران تلگرام می توانند بدون نیاز به استفاده از ربات های تلگرامی، اقدام به ایجاد نظرسنجی در کانال ها و گروه های مختلف نمایند. 

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.