about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، صدور فناوری‌های سایبری تهاجمی اسرائیل باعث به خطر افتادن روابط راهبردی با متحدانش شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، صادرات ابزارهای هک جاسوسی و تهاجمی شرکت‌های اسرائیلی کماکان ادامه دارد و با گذشت زمان، بیشتر و بیشتر می‌شود، به همین دلیل، باعث آسیب‌های عمده و طولانی مدت به روابط راهبردی رژیم صهیونیستی با شرکایش خواهد شد.

یکی از موارد مهم، افشای قابلیت‌های ضروری اطلاعاتی است که برای همکاری متقابل اهمیت دارد. این امر می‌تواند در مقایسه با دستگاه انیگما (Enigma)، دستگاه رمزنگاری شکسته شده به‌وسیله بریتانیا، که به شدت به پیروزی متحدان این کشور در جنگ جهانی دوم کمک کرد، مبهم باشد. بریتانیا سال‌ها پس از پایان جنگ این راز برتر را حفظ کرد.

هنگامی که وزارت بازرگانی ایالات متحده، شرکت‌های سایبری تهاجمی اسرائیل را تحریم کرد، اساساً اظهار داشت که رژیم صهیونیستی اعضای جامعه اطلاعاتی خود را وارد صنعت و چنین قابلیت‌هایی را افشا می‌کند؛ و این امر می‌تواند امنیت ملی آمریکا را به خطر بیندازد. این تنها راه توضیح اقدامات جدی وزارت بازرگانی ایالات متحده، بدون هشدار به وزارت دفاع اسرائیل در آن زمان بود.

نقض حقوق بشر و حمله به حفظ حریم خصوصی رهبران جهان و روزنامه‌نگاران مهم هستند؛ اما به نظر می‌رسد که در طول سال‌ها، بحث‌هایی در پشت صحنه اتفاقات پیش آمده میان مقامات دفاع اسرائیل و همتایانشان در ایالات متحده صورت گرفته است.

به گفته کارشناسان، اسرائیل روش مشابه، تاکتیک خروج، را انتخاب کرد؛ نتایج نیز یکسان هستند. ارائه پس از ارائه و استدلال پس از استدلال، همه به طور جدی از سوی آمریکایی‌ها رد می‌شوند. رهبران اسرائیل به دردسر افتادند. نخست وزیر و وزیر دفاع رژیم صهیونیستی تماس‌های فوری دریافت کردند، در حالیکه وزیر دفاع اسرائیل همچنین برای پاره‌ای توضیحات به فرانسه پرواز کرد.

پاسخ‌های اولیه اسرائیل به متحدانش رد شدند. وزارت دفاع اسرائیل نیز مردم را به سمت شرکت‌های سایبری سوق داد تا یافته‌ها را بررسی کنند.

بهانه «این اشتباه ما نیست، بلکه خطای نهایی کاربر است» نیز رد شد. کارشناسان معتقدند که وزارت دفاع باید دستورالعمل‌های جدیدی را صادر و لیست کشورهای دریافت کننده فناوری‌ها را محدود کند. باید پذیرفت که سیاست صدور قبلی مشکل دارد.

به نظر می‌رسد این حرکت اسرائیل نیز رد شده است. هفته گذشته، قانونگذاران ایالات متحده از جمله آدام شیف (Adam Schiff)، رئیس کمیته اطلاعات خانه نمایندگان، خواستار تحریم شرکت‌های لیست سیاه شد؛ اساساً، هر راهی که توقف کامل و جامع فناوری‌های هک جاسوسی و تهاجمی را به همراه نداشته باشد، رد خواهد شد.

و اکنون این شرکت‌ها، همراه با سرمایه‌گذاران خود، در حال بررسی گام بعدی خود هستند. آنها شروع به درک تغییر بازی تغییر کردند. رسانه‌های مختلف در مورد هدف رژیم صهیونیستی از فروش فناوری‌های تهاجمی به سرمایه‌گذاران خارجی گزارش‌هایی دادند.

کارشناسان براین باورند که اسرائیل باید راهی برای جلوگیری از فروش این فناوری‌ها به نهادهای غیر مجاز پیدا کند. واکنش‌های مقامات دفاعی اسرائیل به آمریکایی‌ها دقیقاً مورد بررسی قرار گرفتند. به گفته محققان، پاسخ‌های تحریک کننده فقط همه چیز را بدتر می‌کند؛ اشتباهات موجب تأخیر غیرقابل توضیح همکاری‌های اطلاعاتی در مناطق حساس و بحرانی می‌شود و همچنین ممکن است تقاضای آمریکا برای اخراج مقامات ارشد اسرائیلی و تغییر سیاست صادرات سایبری را به همراه داشته باشد. قانونگذاران آمریکایی به دنبال قوانین جدیدی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.