about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

به توان صادرات محصولات راداری رسیدیم

وزیر دفاع از تجهیز یگان های واکنش سریع نیروهای زمینی ارتش و سپاه به تجهیزات مدرن و همچنین توان صادرات محصولات راداری خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت:

ما امروز با تهدیدات متنوعی مواجهیم و پاسخگویی به این تهدیدات نیازمند ابزار متنوعی است. توان هوایی از آن مواردی است که خودش به تنهایی هم در پشتیبانی از نیروی سطحی و دفاع از آسمان کشور تعیین کننده است.

وی افزود:

اولویت دائمی ما ارتقا توان موشکی است. نیروی دریایی ما نیازمند تجهیزات خوبی است که به زودی خبرهایی را در این زمینه خواهیم داد. در حوزه رزم زمینی تجهیز یگان های های واکنش سریع مد نظر است و نیروهای زمینی ارتش و سپاه به سلاح های تک تیر انداز و مسلسل و تجهزات مراقبتی مدرن مجهز می شوند.

وزیر دفاع با اشاره به پیشرفت های کشور در حوزه جنگ الکترونیک گفت:

در حوزه راداری به لطف الهی ما امروز نیازمندهایی راداری کشور در برد های مختلف  را تامین و صادر می کنیم و هیچ نیازی در این زمینه به کسی نداریم.عملیاتی که اخیرا در پاسخ به عملیات تروریستی اهواز  توسط نیروهای هوافضای سپاه صورت گرفتو تصاویری که توسط پهپادها گرفته می شود و شلیک های با دقتی که انجام می شود نیازمند تجهیزات اپتیکی با کیفیت بسیار بالا است در داخل کشور در حال تولید است که برخی کشورهای دارای فناوری درخواست استفاده از آنها را دارند.

امیر حاتمی تصریح کرد:

امروز ترامپ و پمپو مثل سگ دروغ می گویند تا به وحدت ملی ما خدشه وارد کنند. محور وحدت و انسجام ولی فقیه در جامعه است و باید از ایشان تبعیت کنیم. امروز عده زیادی از مسئولان پیگیری های خوبی برای حل مشکلات کشور انجام می دهند.

وی عنوان کرد:

ما برنامه کاملا دقیقی برای ارتقای توان موشکی کشور هستیم و ارتقا کیفیت دقت و توان موکشی را دنبال می کنیم تا هرجا هر هدفی قصد ایجاد خطر را داشت هدف قرار دهیم.

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.