about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

بهره‌برداری از شبکه ملی اطلاعات تا شهریور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات محمدجواد آذری با تأکید بر اینکه شبکه ملی اطلاعات بزرگ‌ترین تکلیف ما است، گفت: این طرح در شهریورماه به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

معاون وزیر ارتباطات گفت: به‌زودی کاهش قیمت اینترنت ابلاغ می‌شود که درنتیجه شاهد رشد سریع ترافیک داخلی خواهیم بود؛ در چنین شرایطی فرصت و وقت زیادی برای طراحی کلان شبکه زیرساخت نداریم و باید توسعه، نگهداری و فروش سرویس روی این شبکه به‌صورت هم‌زمان انجام شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تأکید بر لزوم افزایش کیفی در زنجیره واگذاری خدمات دیتا، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته، ۵۱ درصد درآمد شرکت ارتباطات زیرساخت از بخش صوت و ۴۹ درصد از سایر حوزه‌ها بود اما با تحول و تغییر بزرگی که از سال ۹۲ آغاز شد میزان درآمد ما به سمت ۶۰ درصد حوزه دیتا تغییر یافت. این تغییرات هم‌زمان با صدور مجوزهای نسل سوم و چهارم موبایل از سوی سازمان تنظیم  مقررات و ارتباطات رادیویی و  اعطای اعتبارات لازم از سوی مجلس رخ داد. براین اساس پیش‌بینی ما این است که امسال باوجود کاهش قیمت اینترنت، ۷۵ درصد درآمد ما از حوزه دیتا خواهد بود.

آذری جهرمی از تشکیل اداره کل صیانت فرهنگی و امنیت سیستم‌های ارتباطی خبر داد تا شاخص‌های حوزه مجازی را پایش و رصد کند و با تشریح اتفاقات این حوزه و شفاف‌سازی آمارها به‌صورت مستند و مستدل این فرصت را فراهم آورد تا برنامه ریزان و تصمیم گیران این حوزه به‌دوراز سیاه نمایی‌ها و به کمک آمارهای واقعی این حوزه را مدیریت کنند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.