about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بهبود قابلیت شبکه نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی آمریکا اعلام کرد مدرن سازی شبکه های ارتباطی آنها، به معنی ایجاد یک بستر کاملا جدید نیست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ رهبران نیروی زمینی آمریکا به تازگی تأکید کردند اقدامات مدرن سازی خدمات شبکه، به ایجاد یک شبکه ی جدید منجر نمی شود و باید به عنوان یک موجودیت فیزیکی به آن اشاره کرد. از این مدرن سازی به عنوان شبکه تاکتیکی یکپارچه (ITN) یاد می شود. مفهومی که بر اساس آن مجموعه ای از سامانه های موجود مانند رادیوها، تبلت ها و قابلیت های ارتباطات ماهواره ای به منظور فعال سازی ارتباطات گسترده تر میان گردان ها و رده های پایین تر، با هم ادغام می شوند.

براندون بائر (Brandon Baer)، مدیر تولید در نشستی که در فورت بلیس (Fort Bliss)، برگزار شد گفت:

کاری که ما انجام می دهیم، ایجاد یک شبکه جدید نیست. ما هیچ چیزی را جایگزین نمی کنیم. کاری که ما می کنیم، اساساً به کار بردن کالاهای تجاری است تا قابلیت های مختلف را بهبود داده و تقویت کنیم.

بائر و دیگر مقامات نظامی اعلام کردند اهداف شبکه تاکتیکی یکپارچه شامل ساده سازی بیشتر شبکه برای سربازان و پیاده سازی سریعتر آن، نسبت به زمان بندی فعلی است.

شبکه ی یاد شده به نیروی زمینی کمک می کند تا مرگ آورتر و سریع تر شوند که یک ویژگی ضروری برای درگیری های آینده با دشمنان مشترک به حساب می آید.

به واسطه ی یک ابزار اندرویدی که به سینه سربازان متصل می شود، سربازان می توانند به تصاویر یا نقشه های به اشتراک گذاشته شده، دسترسی داشته و به آگاهی موقعیتی بی سابقه ای دست یابند. این مسئله به نیروها اجازه می دهد، علاوه بر اینکه نسبت به موقعیت دیگر افراد حاضر در میدان نبرد اطلاع پیدا کنند، درک مشترکی نیز در سراسر واحد به وجود آید. از طرفی این هماهنگی امکان صدور سریع تر دستور نیز به وجود آید. این ویژگی امکان حل چندین مشکل به صورت همزمان را فراهم می آورد.

جان اینتل (John Intile)، یکی از مقامات نیروی زمینی آمریکا گفت:

شبکه ی یاد شده، یکی از بزرگترین قابلیت هایی است که من به دست می آورم؛ زیرا می توانم به کمک آن چت کنم. در 2 موج رادیویی متفاوت به صورت همزمان گفتگو کنم. قادر هستم در میانه ی صحبت از یک کانال رادیویی به کانال دگر پرش کنم. همچنین امکان مدیریت و مقابله با شرایط دشوار را به دفعات به دست می آورم.

در گذشته ارتش آمریکا برای انجام یک برنامه، پروسه ای بسیار طولانی مدت و حتی چندین ساله را طی می کرد. حتی در بیشتر موارد مجبور بود با فروشندگان یا خانواده ی آنها قراردادهای با زمان بندی های مخلتف امضا کند؛ اما رهبران نظامی امیدوارند به لطف شبکه تاکتیکی یکپارچه نوآوری ها و انتقال فناوری ها با سرعت بیشتری انجام شوند.

تعدادی از مقامات رده بالای نیروی زمینی همچنین توضیح دادند، با وجود این که اقدامات مدرن سازی فعلی شبکه روی گردان و پایین تر از آن متمرکز است، هدف نهایی گسترش آن به سطح تیپ خواهد بود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.