about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دانشگاه ایالتی ترومن در کرکس‌ویل در میسوری آمریکا اعلام کرده است که در حال بهبودی پس از وقوع یک حمله ویروس امنیت سایبری در هفته گذشته است که آن را مجبور کرد تا شبکه دانشگاه را ببندد و دستور خاموشی همه دستگاه‌ها را صادر کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این دانشگاه که از سال 1867 به اشکال مختلف وجود داشته است و به نام رئیس جمهور سابق ایالات متحده، هری ترومن نامگذاری شده است، می گوید که توانسته است برخی از سرورهای شبکه و همچنین اینترنت سراسر دانشگاه را به صورت آنلاین دوباره از روز سه شنبه شروع کند.
آن‌ها از هر کسی که دستگاه متعلق به دانشگاه را دارد می‌خواهند که آن را خاموش نگه دارند تا زمانی که کارکنان فناوری اطلاعات بتوانند نرم‌افزار امنیتی لازم را بر روی همه دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز متعلق به این دانشگاه نصب کنند.
طی چند روز آینده، از کاربران خواسته خواهد شد تا رمز عبور خود را تغییر دهند. اینترانت ایالتی ترومن اکنون دوباره آنلاین شده است، که گامی کلیدی برای بازیابی بسیاری از قابلیت‌های شبکه است. این دانشگاه همچنین اضافه می کند که اینترنت باید از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه در دسترس باشد و نرم افزار گوگل سوت (Google Suite) و نرم افزار آموزشی بلک بورد (BlackBoard) اندکی پس از آن در دسترس خواهند بود.
کلاس های آنلاین تا پنجشنبه لغو خواهند شد و احتمالاً ایمیل کارمندان تا پایان هفته در دسترس خواهد بود. کلاس های حضوری تحت تأثیر قرار نگرفته اند اما اساتید قادر به دسترسی به ابزارهای کلاس درس دیجیتال نیز نبودند.
آنها می نویسند که واحد فناوری اطلاعات به دقت خدمات را زیر نظر خواهد داشت و ممکن است قطعی های متناوب رخ دهد.
هیچ گروهی مسئولیت حمله به دانشگاه ایالتی ترومن را بر عهده نگرفته است و دانشگاه به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره اینکه آیا این حمله، باج‌افزاری بوده است یا خیر، پاسخی نداده است.
آلن لیسکا، رئیس ارشد امنیت در شرکت امنیت سایبری ریکوردد فیوچر (Recorded Future)، می گوید که امسال سابقه ای را برای تعداد حوادث باج‌افزاری که کالج‌ها و دانشگاه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند، ثبت می‌کند.
او می گوید که تاکنون از 185 گزارش حمله سایبری در سال 2022، 50 مورد آن حمله باج افزاری به صورت عمومی علیه مدارس بوده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.